Pantterit - SoPa   6 - 3

Roi

Lentävä Ässä taipui Panttereille

SoPa taipui Panttereille vieraissa

Voitolla Lappi-liiga kauden avannut Lentävä Ässä matkusti lauantaina Napapiirin Panttereiden vieraaksi Rovaniemelle. Vieraspeliksi poikkeuksellisesti SoPa oli liikkeellä lähes täydellä kokoonpanolla.

Otteluun saatiin vahva alku kun Riipin ulkojäiltä 38-vuotiaana Lappi-liigakentille siirtynyt Mika Lintula iski uransa ensimmäisen maalin. Tämän jälkeen ottelussa olivat selkeästi vastakkain Panttereiden taito ja tahto sekä SoPan taistelutahto. Pelaajien uhrautuva puolustaminen sekä ottelussa huimat 71 laukausta torjunut Aake Osmanen veivät vieraat 0-1 johdossa erätauolle.

Liekö Panttereita valmentava Sodankyläläislähtöinen Timo Nieminen pitänyt erätauolla joukkueelleen tulikiven katkuisia palopuheita. Nimittäin isännät tulivat toiseen erään entistä kovemmalla vyörytyksellä ja kolmanteen erään lähdettiin Panttereiden 2-1 johdolla.

Kolmaskin erä jatkui Panttereiden tahdissa heidän karaten jo 5-1 johtoon. Suurella sydämellä taistellut SoPa-miehistö pelasi kuitenkin loppuun asti ja Juho Kaunisvaaran sekä Jesse Kumpulan maalit kaunisteli loppulukemia. Ottelusta siis Panttereille ansaittu voitto 6-3 ja SoPa suuntaa katseet tulevan lauantain Rollon Poikien kohtaamiseen kotihallissaan.