Ladyjen kotiturnauksen kuulumisia 13.11.2021
Julkaistu: 13.11.2021 20.27

Otteluraportti Ladyjen kotiturnaus 13.11.2021

Sodankylän Pallon naisjääkiekkojoukkue Ladyt pelasi kotiturnauksensa 13.11.2021 Rovaniemen Panttereita ja Posion Pyrinnön naisjoukkuetta vastaan. Sopa avasi turnauksensa pelaamalla ensin Panttereita vastaan. Pantterit oli onnistunut lisäämään pelaajamääräänsä verrattuna viime turnaukseen. Pantterit tuli heti pelin alusta kovalla vauhdilla päälle ja Sopan joukkue joutui puolustuskannalle. Ensimmäisen erän edetessä kotijoukkuekin pääsi peliin mukaan, mutta maalinteossa se ei onnistunut. Toisen erän aikana maaleja syntyi enimmäkseen vain kotijoukkueen maaliin ja pelin viime minuuteilla tilanne oli jo 0-6 vieraille. Pelin lopuksi Sopan Ms. Mauritius, Tiia Kumpula onnistui hienosti maalinteossa Tytti Lintulan ja Piia Kaarniemen hyvästä pohjustuksesta. Pelin loppulukemaksi jäi 1-6 vieraiden hyväksi.

PosPyn ja Panttereiden välinen ottelu oli myös Panttereiden maali-iloittelua. Peli päättyi Panttereiden 8-2 voittoon. Sopa lataili akkujaan yhden pelin ajan ja valmistautui turnauksen toiseen peliin PosPyä vastaan. Pelistä ennakoitiin tasaista vääntöä ja sitä olikin tarjolla. Maalipaikkojakin tarjoutui molempiin päihin, mutta hyvä maalivahtipeli ja pelaajien tarkka puolustus pitivät molemmat maalit tyhjänä. Sopan Ladyistäkin useampi pelaaja pääsi yrittämään kiekon naulaamista maaliin, kuitenkin onnistumatta siinä. Peli päättyi tilanteeseen 0-0. Tasapeliin päädyttiin myös edellisessä turnauksessa PosPyn ja Sopan väliltä, joten kauden tulevatkin pelit lienee tasaisia.

Sopa Ladyjen pelit jatkuvat turnauksella Rovaniemellä 19.12.2021.