Kiekkokauden päättäjäiset
29.4.2018 10:44 Uutiset / Jääkiekkojaosto

SoPan jääkiekkokauden päättäjäiset pidettiin liikuntahallilla lauantaina 28.4.

Ennen virallisen osuuden alkua junnuilla oli tunti aikaa pelata sählyä ja testata laukauksensa voimaa tutkaan. Virallisen osuuden alkaessa katsomossa näkyikin iloisia ilmeitä ja urheiluseuran toimintaan kuuluvia hikisiä päitä.


Aluksi jaoston puheenjohtaja Petri Ylitalo kävi lyhyesti läpi kulunutta kautta ja seuran tulevaisuuden suunnitelmia, tämän jälkeen mentiin palkitsemisiin.

Ennen seuran omia palkitsemisia jaettiin jääkiekkoliiton myöntämät juniorivalmentajan tunnustuspalkinnot, palkinnon saivat F-junioreiden valmentaja Juha-Markku Kangas ja E-junioreiden valmentaja Kristian Peltonen.


Kiekkokoulun rehtori Tytti Lintula ja ohjaaja Elias Ylitalo jakoivat kiekkokoululaisten palkinnot, Tytti kertoi kiekkokoulussa käyneen aktiivisesti 25 pelaajaa ja kiitti avusta nuoria ohjaajakavereitaan Eliasta ja Miska Hyvöstä.


Sani Piirainen ja Juha-Markku kangas kertoivat F-junioreiden kauden olleen nousujohteinen, kehitystä pelaajissa on tapahtunut valtavasti ja turnausten syksyn tappioputki katkesi, keväällä myös turnaukset olivat hyvinkin voitokkaita.


Paula Koskelo, Kristian Peltonen ja Petri Ylitalo kertoivat E2 ja E1 junioreiden yhteisestä harjoitusringistä, harjoitus- ja muita tapahtumia joukkueella oli kauden aikana 120. E2 pelasi 24 sarjapeliä joista syksyllä puolet, näistä 7 hävittyä ottelua. Kevään 12 sarjapeliä mentiin ilman ainuttakaan tappiota. E1 puolestaan pelasi 30 sarjapeliä ja myös tuloksellisesti kausi oli nousujohteinen, valmentaja Kristian kertoikin jokaisen pelaajan kehittyneen todella paljon kauden aikana! Molemmat joukkueet pelasivat lisäksi muutamia harjoituspelejä ja E2 kävi lisäksi syksyllä Varkaudessa turnauksessa, E1 puolestaan pääsi Ivaloon kokeilemaan Murmanskin urheilukoulun pelaajien tasoa.


Piia Jänkälä kertoi SoPa Ladyjen toiminnasta ja peleistä, pelaajia sopisi tähän huippuporukaan lisääkin. Vuoden Ladyna palkittiin Meri Pyhäniemi.

SoPa Äijät palkitsivat vuoden äijänä Teemu Laukkasen.

Jussi Mattanen kertoi edustusjoukkueen toiminnan etenevän suunnitellusti vaikka pelit päättyivätkin pudotuspeleissä Ropoa vastaan. Joukkue palkitsi vuoden maalivahtina Samu-Matti Lahdenperän, vuoden pelaajana Matias Neitolan, vuoden työmyyränä Juuso Junttilan ja vuoden junioripelaajakin löytyi edustusjoukkueen riveistä, Joonas Harju.


Pepen stipendit jaettiin omistautumisesta, intohimosta ja kovasta työstä E2 joukkueen aina hyväntuuliselle luottopakille Niklas Åhmanille ja E1 joukkueen iloiselle työmyyrälle Tuomas Siirtolalle.


Parhaana juniorimaalivahtina palkittiin paluun lajin pariin tehnyt Kasperi Karppinen.

Vuoden Pikku-Myy -palkinnon sai tänä vuonna Sofia Väyrynen.


Vuoden toimitsijaksi raati valitsi kiekkoperheen joka on aina valmiina kun apua ja tekijöitä tarvitaan joukkueessa tai seurassa, Perhe Mäkelä.


Vuoden vaikuttajana palkittiin suuriin saappaisiin astunut edustusjoukkueen joukkueenjohtaja, hurjan paljon joukkueen seuran toimintaa eteenpäin vienyt Jussi Mattanen.


Vuoden valmentajaksi valittiin Kristian Peltonen joka tekee hommia usean joukkueen kanssa suurella sydämellä.


Tilaisuuden jälkeen nautittiin HockeyMamojen järjestämästä pullakahvi/limsatarjoilusta, kiitettiin kaudesta kaikkia toiminnassa mukana olleita ja lähdettiin valmistautumaan kesän harrastuksiin, syksyllä taas palataan jäähallille ja kiekon pariin


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Joulukuu   »
Kategoriat