Kausi on saatu päätökseen
Julkaistu: 29.09.2022 09.56

Kausi on saatu päätökseen

Kausi 2022 on saatu päätökseen PT8 -joukkueen osalta. Hieno kesä takana uuden joukkueen kanssa!

Junioreille päättäjäiset pidettiin Kommatin Majalla. Ilta aloitettiin leikkimielisillä kilpailuilla valmentajatiimin kanssa. Tämän jälkeen juniorit pääsivät valmennusporukan kanssa saunomaan. Saunalla odotti yllätys; omalla nimellä varustettu harkkapaita! Ilta jatkui saunomisen jälkeen sisätiloissa ruokailun merkeissä. Valmentajamme Timo oli järjestenyt lapsille pienen yllätyksen; katsottiin netin ihmeellisestä maailmasta maailmankuulujen jalkapalloilijoiden videoita eri tilanteista. Tämä jos mikä sai yleisön hurraamaan onnistumisille eikä tainnut yleisö penkkeissään pysyä.

Päättäjäisissä muistettiin meidän mahtavia kesätyöntekijöitä Pinjaa sekä Valtteria pizzalahjakortilla. Lisäksi erityismainninan lahjakortin kera sai kuskimme Markus. Hän on ollut reissussa korvaamaton talkoilija linja-auton kuskin penkillä. Myös jojo-Paulan yllätimme lahjakortilla.

Kesää on hyvä muistella ja palautella mieleen pitkin pitkää talvea, että millaisia treenejä sitä olikaan ja mitä voisi harjoitella kotona. Jalkapallo on lajina sellainen, missä taidot kehittyvät paljon kotiharjoittelulla. Rohkaisenkin jokaista taloutta haastamaan omaa junioria harjoittelemaan kotona (sisällä tai ulkona) potkimaan palloa, harjoittelemaan kikkoja, vetämään maaleja tai vaikka ahrjoittelemaan maalivahdin tekniikkaa. Kesälaji saattaa monesti unohtua talven aikana, niin me aikuiset voimme olla tsemppareita tässä! Näin ensi kesän, kun treenit alkavat, on muistissa vielä, miten sitä palloa käsiteltiinkään.

Saatesanoina, tämä kausi mahdollistui vanhempien, muiden sukulaisten ja tuttavien, talkoilijoiden sekä tukijoiden ansiosta! Talkootuotto kesältä oli huikeaa. Tämän kauden perusteella ensi kaudesta on tulossa enstistä parempi. Jatketaan samaan malliin! Ja ensi kesänä rohkeasti kentälle, niin uudet kuin vanhatkin juniorit!

Kiitos kaudesta 2022!