F-junnut aloittivat kautensa
9.5.2019 18:52 Uutiset / F 10

F-junnut aloittivat kautensa

Uusi, huhtikuussa perustettu F-junnujen joukkue aloitti kautensa tuulisissa ja koleissa olosuhteissa 8.5. Yöllä satanut lumi sentään ehti sulata pois kentältä ja tämä uusi innokas porukka pääsi tosi toimiin suunnitellusti. Paikalla oli 21 innokasta jalkapalloilijaa, niin poikia kuin tyttöjäkin! Puolitoistatuntinen hurahti hetkessä. Harkat aloitettiin laatimalla yhteiset pelisäännöt, joita jokainen sitoutuu noudattamaan läpi kesän. Kun säännöt olivat valmiit, päästiin tositoimiin kentälle. Junnut harjoitteli kuljettamista, syötön antamista ja olosuhteiden pakosta oli suurin osa ajasta pelattava jotta kylmyys ei olisi ottanut valtaa. Tämä ei tietenkään junnuja haitannut!

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Tapani Mikkola, joukkueenjohtajina Hanna Kuusela ja Nanna Väyrynen. Huoltajina Sanna Kurkela/Saku Harjula sekä Marjo Korkalo/Markus Laukkanen. Lea Salonen on joukkueen rahastonhoitaja ja Marjo Korkalo toimii myös viestintävastaavana. Ulla Koikkalainen ja Satu Hoikka-Hietanen toimivat kioskivastaavina. Tietysti taustalla toimii kaikkien pelaajien vanhemmat, joiden panosta tarvitaan treeneissä ja turnauksissa.

F-junnut treenailee kaksi kertaa viikossa läpi kesän. Nyt olikin korkea aika aloittaa kausi, sillä ensimmäinen turnaus on jo ihan kulman takana. Kauden ensimmäinen Revontulicup pelataan helatorstaina 30.5. ja kyseessä on kaiken huipuksi kotiturnaus! Tervetuloa kannustamaan tätä uutta, rohkeaa ja innokasta joukkuetta! Tarkempaa aikataulua tulee myöhemmin.


   
Lisää uutisia
FutisLadyt
«  Kesäkuu   »
Kategoriat