E-juniorit Rovaniemellä 28.6.2020
Julkaistu: 29.06.2020 00.00

Sopan TP 10-11 lähti kesäkuisena sunnuntaiaamuna parinkymmenen pelaajan ja huoltajan voimin kohti Rovaniemen Revontuli Cupia. Tämä oli joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus, jossa päästiin näkemään vanhoja tuttuja niin Kolarista kuin Pellosta ja varmastikin edellisvuoden pelit muistuivat edelleen hyvin mieleen. Jännittävänä uutena asiana oli siirtyminen suuremmalla kentälle, kun E-junnuihin siirtyminen muutti pelin luonnetta ja ajatusmaailmaa 5 vs 5 pelin muuttuessa 8 vs 8 peliksi. Suurimpina muutoksina oli tilan syntyminen kentälle ja maalivahdinalueen paitsio, joka ei vielä ollut ehtinyt päästä pelaajien opetettaviin asioihin.

Ensimmäinen ottelu pelattiin viime kesältä tuttua vastustajaa Pellon Pontta vastaan. Pojat aloittivat pelin maltilla hienosti syötellen ja peliä rakentaen. Räväkät hyökkäykset johtivat loppuvihellyksen päättyessä SoPan voittoon 4-0.

Heti Pellon Ponnen ottelun jälkeen alkoi kovaksi tiedetty Kolarin Kontio. Ottelu oli tasainen alusta loppuun asti. Kenttä oli pojilla hienosti käytössä koko pelin ajan ja puoliajalle mentäessä tilanne oli tasan 1-1. Tasainen vääntö jatkui toisella puoliajalla ja erinomaisen maalivahtipelin ja hienon joukkuepelin myötä peli päättyi tasalukemiin 2-2. Joukkue tarjosi rohkeaa puolustuspeliä ja vastahyökkäyksiin mentiin nopein avauksin ja tilanteet pelattiin hienosti loppuun asti.

Päivän viimeinen ottelu oli Kolarin Kontion 2009 vuonna syntyneitä tyttöjä vastaan ja peli oli alusta loppuun SoPan hallintaa pelin päättyessä poikien voittoon 7-0.

Ensi viikolla Revontuli Cup jatkuu Pellossa.