Futisladyt palaavat harjoituskentälle
15.5.2020 15:50 Uutiset / FutisLadyt

Nanna Väyrynen luovuttaa joukkueenjohtajan salaiset arkistot Annukka Karppiselle

Tammikuussa Futisladyt kokoontuivat kauden aloituspalaveriin tekemään suuria suunnitelmia kesää varten. Korona sotki myös Ladyjen suunnitelmat siirtäen mm. hankifutiksen sekä suopotkupallon MM-kisat vuoteen 2021. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kesä lähestyy ja Piirin harrastesarja tullaan pelaamaan.

Tulevaan kesään lähdetään uuden joukkueenjohtajan ohjauksessa, kun ahkerasti Ladyjen eteen töitä tehneen Nanna Väyrysen paikalle hyppäsi intoa uhkuva Annukka Karppinen. Uusi JoJo onkin jo haastanut Futisladyt treenaamaan kotona niin pallonkäsittelyä, kestävyyttä kuin lihaskuntoakin. Valmennuksesta vastaa tälläkin kaudella luottokoutsi Ahti Pulkkinen.

Omatoimiset kotitreenit on siis jo aloitettu ja toukokuussa aloitetaan pienryhmäharjoittelu. Kesäkuussa päästään harjoittelun osalta tositoimiin kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 19-20.30. Futisladyt toivottavat tervetulleeksi kaikki vanhat ja uudet naisharrastajat. Mikäli tunnet jalkapallokärpäsen puraisun, niin otahan yhteyttä Annukkaan ja pääset mukaan treenaamaan. Futisladyt haluavat muistuttaa, että mikään pallotaituri ei tarvitse valmiiksi olla, pelkkä into riittää. Nähdään kentällä!

Joukkueenjohtaja Annukka Karppinen
annukka.karppinen27@gmail.com
0400 637 448
IG: sopafutisladyt FB: SoPa Ladyt


   
Lisää uutisia
FutisLadyt
«  Marraskuu   »
Kategoriat