Futisladyt Pellossa ja Pudasjärvellä
19.8.2020 17:28 Uutiset / FutisLadyt

Futisladyt Pellossa 2.8. (Kuvaaja: Ville Saukkoriipi)

PELLO 2.8.

SoPan FutisLadyt alotti elokuun kirmaamalla kaksi viikonloppua pallon perässä. Sunnuntaina 2.8 Ladyt matkasivat Pelloon, mukanaan valmentaja Ahti ja vahvistukset Pinja ja Katri SoPan T05-08 joukkueesta.

Pello on perinteisesti ollut Ladyille haastava kenttä pelata ja niin oli tälläkin kertaa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui, jälleen kerran, sarjaa ylivoimaisesti hallitseva Roi Utd. Liekö pallo käynyt kertaakaan hallitusti vastustajan kenttäpuoliskolla, kun Ladyt joutuivat roiskimaan purkupallon toisensa perään. Paljon ei pelistä mieleen ehtinyt jäädä, kun keskityttiin selviytymään. Tulosjärjestelmä kuitenkin kertoo, että kaikesta huolimatta peli päättyi ainoastaan 3-0 Rovaniemeläisten hyväksi.

Liekö luonnonnurmikenttä vaiko videokamera katsomossa, mutta Ladyillä riitti haasteita myös seuraavissa peleissä. Toisessa ottelussa Kolarin Kontio kuritti Ladyja lukemin 0-4. Päivän aikana FutisLadyt saivat omaa tekemistään hieman rauhoitettua ja pelillisesti otteita parannettiin. Maalintekotilanteisiin ei silti tahdottu päästä. Viimeisessä ottelussa vastaan asettui SirSi/Musta. Simbosen Helen aiheutti jälleen Ladyjen puolustukselle harmaita hiuksia ja pääsikin upottamaan pallon kahteen otteeseen maalissa pelanneen Elisan taakse. Mutta pääsi FutisLadytkin päivän aikana kerran tuulettamaan kun Henna Petterson hankki Ladyille rangaistuspotkun. Pallon pilkulle asetteli ja siitä varmasti maaliin pamautti Sari Rosenberg. Lopputulos Sirsille 3-1 ja FutisLadyt kotiin hakemaan uutta ajatusta seuraavalle viikonlopulle.

PUDASJÄRVI 8.8

Pudasjärvelle FutisLadyt lähti isolla porukalla, kun kokoonpanoon liittyi jalkapallokenttien konkari Kristiina Javas sekä T05-08 joukkueesta Pinjan ja Katrin lisäksi Jenna ja Ninni. Aamupalalla napapiirillä tunnelma oli ihan toinen kuin edellisenä viikonloppuna. Tästä tulee hyvä päivä!

Ensimmäisessä pelissä Ladyjä vastaan asteli SirSi/Musta. Jo pelin alusta näki, että ote kentällä on ihan toinen kuin edellisenä viikonloppuna. Roiskimisen sijaan palloa uskallettiin pitää itsellä ja tilanteita saatiin rakennettua alusta lähtien. Valmentajan ohjeet paikan hakemisesta ja puheesta kentällä olivat menneet perille. Ja kun sen lisäksi kentällä oli neljä palloa ikänsä potkinutta nuorta sisupakkausta, oli koko joukkueen itseluottamus kohdillaan. Peli oli tasaista, pallonhallinta ehkä hienokseltaan FutisLadyillä. Kumpikaan joukkue ei maalipaikoilla juhlinut, mutta yksi puolustuksen virhe ja Sirsin numero 7 pääsi vapaaksi. Maalissa pelanneella Elisalla ei ollut mitään mahdollisuuksia, kun SirSin Simbonen niittasi ottelun ainokaisen maalin. FutisLadyjen hyvästä pelistä huolimatta lopputulos siis Sirsille 1-0.

Toinen ottelu pelattiin turnausisäntä FCKurenpojat/Hyvä Yritystä vastaan. Vastassa tiedettiin olevan fyysinen joukkue, joka tulee tiukasti kylkeen antamatta yhtään ylimääräistä tilaa tai aikaa. Päivän ensimmäinen peli osoitti jo, että kun FutisLadyt keskittyy kentällä olennaiseen, tilanteisiin kyllä päästään ja peli voi päättyä ihan miten vain. FutisLadyjen peli jatkuikin samalla tasolla kuin ensimmäisessä. Vastustaja ei saanut kovuudellaan Ladyjen peliä sekaisin. Valitettavasti yhden pitkän hyökkäyksen jälkeen pieni väsynyt hetki ja laiska puolustaminen, josta vastustaja pääsi rankaisemaan. Komea laukaus, johon Elisa ei yltänyt kurottamaan. Lopputulos FCKurenpojat/Hyvä Yritys-SoPa FutisLadyt 1-0.

Päivän viimeisessä ottelussa FutisLadyjä vastassa oli nuorella joukkueella liikkeellä oleva Kolarin Kontio. Koko päivän paahtanut aurinko oli tehnyt työnsä ja molemmat joukkueet alkoivat olla jo hieman nuutuneita. Silti kentällä nähtiin edelleen FutisLadyt, jotka pelasivat parasta peliään aikoihin! Pallo oli lähes koko ottelun ajan Futisladyjen hallussa, mutta maalintekoon ei kuitenkaan kumpikaan joukkue päässyt. Niinpä päivä päättyi pisteiden tasaamiseen 0-0 tuloksella.

Turnauksesta kotiin matkasi otteisiinsa tyytyväinen joukkue, vaikka voittoa tai edes maaleja ei tällä kertaa nähtykään. Siinä seuraava kehityskohde tuleviin treeneihin. FutisLadyt haluaa erityisesti kiittää T05-08 joukkueesta matkaan lainattuja tyttöjä! Asennetta ei näistä nuorista naistenaluista puutu ja taidotkin taitaa olla jo Ladyjä paremmat :D. Hyvältä näyttää FutisLadyjen tulevaisuus näiden tyttöjen kanssa.

Nyt muuta viikko treeniä ja Pudasjärveltä saadun itseluottamuksen kanssa kohti kauden päättävää kotiturnausta. Tervetuloa kannustamaan FutisLadyjä Sodankylässä lauantaina 29.8!


   
Lisää uutisia
FutisLadyt
«  Marraskuu   »
Kategoriat