22
TOU
15.00
Edustus, Vitonen

SirSi - SoPa   0 - 2

Susivouti, Rovaniemi

Kohti tuntematonta - Kääntääkö SoPa karmean kauden avauksen voitoksi?

Sirkkajärven Sisu, joukkue Pellosta, peli Rovaniemellä. Kummalla kotikenttäetu? SirSiä vastaan ei olla pelattu ainakaan kymmeneen vuoteen, tai jos on niin peli on unohdettu tai haluttu unohtaa. Joukkueestakin löytyy tietoja vain viime kaudelta. Mahtava kohdata "uusia" joukkueita Lapista eikä aina vääntää samoja oululaisia joukkueita vastaan.

SoPa: viime lauantaina kentällä dominoi kotijoukkue, mutta pisteet matkasivat siitä huolimatta Kolariin. Pään hakkaaminen vastustajan maalin eteen pakattua bussia vastaan ei enää auta, vaan SoPan on löydettävä paikat vastustajan puolustuksen murtamiseen.

Virheitä tehtiin vähän joka alueella, etenkin pelaamattomuus ja harjoituksien vähäisyys näkyi kotijoukkueen pallokontrollissa. Syötöt eivät napsuneet omille eikä palloa saatu haltuun. Tällä viikolla uusi päävalmentaja Hartikainen on palannut riviin ja ottanut kopin joukkueesta.

- "Perussyötöt, murtautuminen ja kierrättäminen sekä erikoistilanteet ovat olleet tämän viikon teemoja. Tänään nähdään miten se puree vastustajaan. Kova nippu saatiin kasaan!" Hartikainen toteaa.

SoPalla lähtee 15 pelaajan turvin hakemaan kauden avauspisteitä. Maaliin astelee pitkästä aikaa Hermanni "Hemmu" Aikio. Kentällä nähdään niin omia junioreita kuin vanhoja konkareita. Ja ensimmäistä kertaa moneen vuoteen päävalmentaja nähdään laidalla huutamassa ohjeita eikä kentällä. Tänään nähdään onko tästä hyötyä.

Seuraa tätä: Samuli "Hurja" Harju, palaa taistelemaan puolustuslinjaan. Hiljanen raataja pistää itsensä joka tilanteessa likoon. Pääsi viime kaudella viimeisessä pelissä maalivainuun, liekkö sama vainu jatkuu.

SirSi: Sirkkajärven Sisu (Pello) oikein mitään havaintoja tästä joukkueesta. Muutamia tuttuja ja puolituttuja pelaajia osasivat SoPalaiset nimetä mutta ei havaintoja pelitavasta tai muustakaan. SoPa hyppää siis kohti tuntematonta. Kaudella 2020 SirSi sijoittui Vitosessa viidenneksi. SirSi teki 39 maalia päästäen 21, joten aliarvioida tätä joukkuetta ei missään nimessä saa. SirSi pelasi viime kaudella 11 peliä, joista saldona 6 voittoa, kaksi tasapeliä ja 3 tappiota.

Seuraa tätä: Aaro Joutulainen, kaudella 2020 kymmenessä pelissä 9 maalia hyökkääjän tontilta. Saako SoPan kivenkova puolustuslinja pidettyä Hemmun vartioiman maalin puhtaana?

SirSi - SoPa

22.5. Klo 15:00

Susivouti TN, Rovaniemi

Tilastot
SirSi

0 - 2

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista