Leijonakiekkokoulun kiekkotällit Kekin kanssa
Leijona KiekkokouluJulkaistu: 13.04.2024 09.16

Leijonakiekkokoulun kiekkotällit Kekin kanssa

7.4.2024 Sopa järjesti leijonakiekkokoulun pelureille kiekkotällit Kekin U8 joukkueen kanssa. Leijonakiekkokoulun oppilaille kiekkotällit olivat ensimmäinen oikea pelitapahtuma, jossa otettiin alkulämmöt jään ulkopuolella, puettiin päälle LENTÄVÄ ÄSSÄ pelipaidat ja kamppailtiin ankarasti kaukalossa.


Vauhtia ei puuttunutkaan päivän peleistä, maaleja tehtiin molempiin päätyihin, veskarit torjuivat huikeita torjunta ja muutamia hienoja syöttökompinaatioita mahtui myös mukaan. Pelien päätteeksi jokainen osallistuja palkittiin. Suurkiitokset kuuluvat tapahtuman mahdollistajille eli pelinohjaajille, peluuttajille, huoltajille, toimitsijoille, kannustajille ja tietenki Sopan tyttökiekolle kahvion pyörittämisestä. Ilman näitä vapaaehtoisia huoltajia/vanhempia ei tämä touhu olisi mahdollista! Ja tottahan toki Kekille kuuluu myös kiitos, ilman vastustajaa pelien pelaaminen on kovin yksipuolista.


Kiekkokoululaiset käyvät vielä tälle kaudelle muutaman kerran jäillä ja sitten jääkiekkokausi on paketissa. Ensi kaudella osa pelureista siirtyy U9 joukkueeseen ja osa jatkaa opintoja kiekkokoulussa!