U11 aloitti uuden vuoden pienpeleillä kotiturnauksessa Sodankylässä
Sopa U11Julkaistu: 09.01.2021 19.05

U11 aloitti uuden vuoden pienpeleillä kotiturnauksessa Sodankylässä

U11 sai vieraaksi kotihalliin tutut vieraat Kolarista ja Ivalosta. Uutta oli tämän päivän peleissä se, että katsomo oli tyhjänä katsojista, kahvion ovet pidettiin suljettuna ja peli striimattiin kotisohville vielä voimassaolevien koronarajoitusten vuoksi. Toiveissa on, että seuraavassa kotiturnauksensa joukkueen kassaan kilahtaa jälleen kioskista saadut tuotot ja yleisö pääsee osaksi juniorijääkiekon huumaa.

Toki uutta tämän päivän turnauksessa oli myös koko kentän pelin muuttuminen pienpeleiksi, joka kuuluu osana U11-sarjan sääntöjä. Pienpelit pelataan 3 vs 3-peleinä, jossa joukkue jaetaan kahteen osaan ja puoliajalla vaihdetaan vastustajaa. Pienpeleissä tempo on nopeampi ja useampi pääsee koskemaan kiekkoon pelikentän pienentyessä 1/3-osaan normaalista. Tämä näkyy maalien määrissä, koska melkein koko ajan ollaan laukaisuetäisyyden päässä maalista.

Sekä KoTu että Tu-Ki lähtivät tänään voitoilla SoPasta kotimatkalle pelien päättyessä seuraavin lukemin:

SoPa - KoTu 27 - 38

KoTu - TuKi 10 - 25

TuKi - SoPa 21 - 6

Pelien tsemppareina palkittiin tänään U11-debyytit tehneet Laura Annala ja Elina Puolakka. U11-sarja jatkuu ensi viikonloppuna SoPan osalta Kolarissa, jossa vastassa on Rovaniemen Kiekko.