SoPa - RoKi Pilke

New Boliden Areena, Sodankylä

SoPa U14 pelasi sarjan avausottelunsa kotihallissa 26.9.

SoPa U14 sai vastaansa kauden avaukseen uuden tuttavuuden, Roki Pilkkeen, joka on Rokin naisten liigajoukkuetta haastava naisjoukkue. Pilkkeessä pelasi jopa liigakokemusta omaavia pelaajia.

Roki tuli ottelun alkuun paremmalla sykkeellä ja ensimmäiset viisi minuuttia olivat SoPan pojat pinteessä taitavan vastustajajoukkueen pyörittäessä peliä. SoPa sai alun jälkeen pikkuhiljaa juonesta kiinni ja pojat pääsivätkin erän kuluessa paineistamaan Rokin päätyä useaan otteeseen. Jere Peltosen 1-0 osuma ajassa 17:42 vapautti isäntäjoukkueen peliä entisestään.
Kaksieräisen ottelun toisessa erässä Roki sai muutamia vaarallisia hyökkäyksiä aikaan mutta pääasiassa mentiin hyvää joukkuepeliä pelanneen SoPan komennossa, lopputuloksena SoPan 5-0 voitto.

Joona Mäkelä 0+1

SoPan maalivahti Lenni Ylitalo pelasi nollapelin 16 torjunnalla, Roki Pilkkeen Malviina Kortesalo puolestaan venyi torjuntaan 48 kertaa.

Kauden avausviikonloppuna pelataan kaksi ottelua, joukkue suuntaa heti aamulla kohti Kemijärveä kohtaamaan jo usean vuoden ajalta tutun Kemijärven kiekon.