Sopa U14, U14 AA alkusarja, lohko 8

KeKi - SoPa

Wirta-Areena, Kemijärvi

SoPalle täysien pisteiden aloitus viikonloppu

SoPa jatkoi tuplaviikonloppuna hyviä otteitaan myös sunnuntaina vieraillessaan KeKin kotiluolassa Wirta-areenalla. Edellisen päivän rasitus näkyi pienoisena jähmeytenä ja peli näytti hyvinkin tasaiselta, vaikka jo ajassa 1:53 SoPa pääsi 0-1 johtoon Joona Mäkelän ylivoimamaalilla. Tasatahtia mentiin ensimmäisen erän puoleen väliin saakka. Erikoistilanteita oli runsaasti molemmin puoli, mutta SoPan pojat hoitivat tilanteet mallikkaasti, jopa tehtailleen alivoimamaalin. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne 3-6 SoPalle.

Toiseen erään pojat lisäsivät valmentajan ohjeesta puhetta kentälle ja into pelata näkyi, vaikka tilanne alkoi jo olla aika selvä. Täysillä painettiin loppuun saakka. Hyökkäysinto kuitenkin välillä kostautui ja maalivahti Lenni Ylitalo pääsi näyttämään erinomaisia otteita pitäen toisen erän maalittomana.

SoPan tehoja merkkauttivat itselleen tänään Peltonen Jere 6+0, Merenkukka Eero 2+1, Mäkelä Joona 1+2, Koskelo Veikka 1+1, Mäki Otto 0+2, Mäki Veeti, Holmqvist Leevi ja Pikkuhookana Tero 1+0 sekä Åhman Niklas 0+1.

Maalivahtien torjunnat SoPan Lenni Ylitalo 17 torjuntaa ja KeKin Sarremaa Niklas 14 torjuntaa, Kerkelä Perttu 22 torjuntaa.

SoPa jatkaa sarjaa ensi lauantaina kotiottelulla Lämäreitä vastaan klo 16.00. Tervetuloa kannustamaan!!