SoPa - KeKi

New Boliden Areena, Sodankylä

SoPa U14 sarjakärkeen

U14 -juniorit pelasivat lauantaina 24.10. lähivastustajaa Kemijärven kiekkoa vastaan.

Peli alkoi SoPan hienoisessa hallinnassa mutta 2-0 johtoaseman jälkeen vastustaja pääsi hyvin peliin mukaan. Maaleja tehtiin ensimmäisessä erässä molempiin kenttäpäätyihin, SoPan pojat onnistuivat 5 kertaa, Kekin maalatessa 2 kertaa.

Toinen erä mentiin lähes ensimmäisen erän tahtiin, SoPa onnistui maalinteossa 6 kertaa Kekin 1 maalia vastaan.
Päivän pelistä pisteet jäivät isäntäjoukkueelle Sodankylään lukemin 11-3, SoPa siirtyi voitolla U14AA -sarjan kärkeen.

Yleisömäärä 65 henkilöä, Kiitos!

Joukueemme seuraava ottelu pelataan tulevana viikonloppuna kotihallissa, 1.11. klo 12.00 alkavassa ottelussa kohtaamme Tornion IHC:n. Tervetuloa kannustamaan!