Kultainen ansiomerkki ja arjen sankareita
20.4.2019 9:32 Uutiset / Jääkiekkojaosto

Kari Mikkolalle jääkiekkoliiton kultainen ansiomerkki

Torstai18.4.2019 oli sodankyläläisille jääkiekkoihmisille juhlapäivä.

Päivä aloitettiin Jääkiekkoliiton Pohjoisen ja Lapin alueiden aluehallitusten yhteiskokouksella, jossa Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela jakoi liiton kultaisen ansiomerkin Kari Mikkolalle. Lisäksi Lapin alueelta saman ansiomerkin saivat Lapin aluehallituksen puheenjohtaja Hannu Herva ja aluehallituksen jäsen, Rovaniemen Kiekon toiminnanjohtaja Seppo Pörhölä.

Kari Mikkola on tehnyt pitkän päivätyön suomalaisen jääkiekon hyväksi. Hän on ollut Sodankylän Pallon toiminnassa jääkiekkovanhemman roolista seuran puheenjohtajaksi asti. Tällä hetkellä hän on Lapin alueen hallituksessa ja kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja. Valtakunnallisella tasolla hän on mm. valtakunnallisen kilpailuvaliokunnan jäsen.

Jääkiekkoliitto täyttää tänä vuonna 90 vuotta, jonka kunniaksi liitto on muistanut seuroissa toimivia arjen sankareita, henkilöitä, jotka ovat toimineet pitkään ja resurssejaan säästämättä oman seuransa eri tehtävissä. Lapin alueelta näitä sankareita oli kokoontunut suuri joukko liiton järjestämään tilaisuuteen urheiluopistolle, jossa makoisan lohikeiton lomassa liiton puheenjohtaja Harri Nummela ja Suomen maajoukkueen general manager Jere Lehtinen kävivät tervehtimässä. Tilaisuuden jälkeen kaikki saivat pienen muistamisen Jääkiekkoliitolta. Sodankylän Pallon arjen sankareita olivat Teija Hokkanen, Rauno Hokkanen, Kristian Peltonen, Petri Ylitalo ja Kari Paajanen.

Ilta päättyi sitten Suomi – Norja maaotteluun, jonka Suomi voitti 3 -1.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »