SoPa U14 aloitti kauden leirin merkeissä
Julkaistu: 16.08.2020 00.00

SoPa U14 aloitti kauden leirin merkeissä

Ennen viikonlopun leiriä vietettiin torstai-iltana D2-joukkueen kesken jääneen 2019-2020 kauden päättäjäisiä Piitsipubilla. Hyvä ruoka, biitsipelit, sauna ja uinti olivat sopivan rentouttavaa touhua ennen viikonlopun rutistusta.

Leirillä mukana oli lähes kokonaan Sopan tulevan kauden U14 joukkue, lisättynä muutamilla pelaajilla Ivalosta, Kemijärveltä ja Posiolta. Valmentajina Kristian Peltonen, Antti Latvakoski, Pasi Ruokamo ja Sisu Pokka. Toimintaa oli runsaasti, perjantaille ja lauantaille sopi neljät jääharjoitukset, yhtä monet oheisharjoitteet ja loppuverryttelyt, uinti Siilashallilla sekä saunominen Jääkäriprikaatin rantasaunalla. Pääsivätpä pojat SoPan lauantaisen liikuntapäivän ansiosta kokeilemaan myös lämmittelyä otteluisäntä Crossfit Jänkä:n vetämänä ja hikihän siinä tuli, kuten monesti tänä viikonloppuna muutenkin.

Sunnuntaina pelattiin kaksi erittäin hyvää leiriottelua Rovaniemen Kiekon joukkueita vastaan. Vaikka jaloissa painoi, otti leiri tiimi ensimmäisestä ottelusta 4-2 voiton ja toisessa saatiin RoKin etumatka mallikkaasti kurottua 6-6- tasapeliksi.



Ruokahuollosta vastasivat tietysti suurella sydämellä Hockeymamat.

Kiitos kaikille osallistuneille ja leiripelejä seuraamaan tulleelle yleisölle! Innolla odotamme kauden alkua.


Seuran uusimmat