SoPa D-pojat nappasivat voiton OsPasta helteisessä säässä
Julkaistu: 07.08.2021 20.19

OsPa - SoPa, Oulussa 7.8.2021

SoPalaiset saivat oman pelin käyntiin hyvin pitkän matkustamisen jälkeen. Keli oli kuuma, eikä peliolosuhteet olleet optimaaliset kylmyydestä nauttiville pohjosen pojille.

Koko peli oli hyvin pitkälti SoPan hallintaa. Maalipaikkoja oli pelissä useita ja Martti Seppänen sai vahtia SoPan maalia aika rauhassa. Ajoittain ajauduttiin pelaamaan hieman liian ahtaseen tilaan, josta ei päästy eteenpäin. Kun eka puoliaikaa oli pelattu 28 minuuttia, pääsi Mäki Otto #7 laukomaan läheltä maalia ja näin pallo upposi vastustajan verkkoon. Koko joukkueen ilo oli ylimmillään.

Ottelua oli pelattu 44 min kun OsPa pääsi yllättämään mainiosti maalia vartioineen Martin ja tasoitti pelin lukemiin 1-1. Tasoituksen jälkeen vaihtopenkiltä kuului valmentaja Heikki Onnelan ääni "päätä pystyyn pojat" ja peli jatkui.

SoPalaiset pitivätkin pään pystyssä ja ajassa 52 minuuttia Mikko Lehmusvuo # 20 täräytti maalin ja vei SoPan 2-1 johtoon. Loppu peliaika käytiin kovaa puolustustustaistelua ja ottelu päättyi hienosti SoPan ansaittuun voittoon 2-1.

Pohjoisen P13 Kakkossarja jatkuu ensi viikonloppuna kahdella kotipelillä: Lauantaina 14.8. klo 12:50 vastaan saadaan ONS OJ2 Oulusta ja sunnuntaina 15.8. klo 15:00 Tervarit pun. Oulusta! Tervetuloa kannustamaan!