SoPa, Vuoden 2019 jalkapalloseura
9.2.2020 11:28 Uutiset / Jalkapallojaosto

Jake Suopanki ja Juho Hartikainen vastaanottivat pohjoisen Vuoden jalkapalloseura 2019 -palkinnon

Sodankylän Pallo valittiin Palloliiton Pohjois-Suomen piirin palkintogaalassa Vuoden Seuraksi 2019. Palkinnon ottivat vastaan seuran jalkapallojaoston puheenjohtaja Jake Suopanki ja Sodankylän jalkapallon mediamoguli Juho Hartikainen.

Perusteluina olivat pitkäjänteinen seuran kehittäminen jalkapallossa, huikea 40% korotus harrastajamäärissä ja näkyvyyden sekä seurayhteistyön lisääminen. Lisäksi mainittiin Edustuksen vuoden 2018 pohjoisen Nelosen mestaruus, nousu kolmoseen kaudeksi 2019 ja sarjapaikan säilyttäminen kaudelle 2020.

Sodankylän Pallo oli myös osallisena Vuoden Kouluttajaseura 2019 -palkinnossa, joka myönnettiin ansaitusti Rovaniemen Palloseuralle. Rovaniemen Palloseura tekee tällä hetkellä seurayhteistyötä kymmenen Lapin alueen jalkapalloseuran kanssa tarjoten mm. materiaalia, valmennuskoulutusta ja -tukea yhteistyöseuroilleen.

Puheessaan Jake kiitteli kaikkia taustavoimia, joiden ansiosta seura pyörii ja on olemassa. Lisäksi Jake painotti ja kiitti yhteistyötä seurojen välillä sekä Sodankylän kunnan ja muiden yhteistyökumppaneiden panosta sodankyläläiselle jalkapalloilulle. Jake kiitti Rovaniemen Palloseuraa yhteistyöstä ja tietotaidon jakamisesta jalkapallon kehittämiseen liittyen Sodankylässä.

Juho puolestaan osoitti kiitoksensa Jakelle, joka kaiken normaaliarjen keskellä löytää vielä aikaa jalkapallokulttuuri eteenpäin viemiselle.

Sodankylän Pallon jalkapallo ottaa palkinnon vastaan ylpeydellä ja osoittaa kunnianosoitukset seuratoimijoille, pelaajille, kannattajille ja kaikille muille SoPa perheen jäsenille. Sodankylän jalkapallokulttuuri on hyvässä nosteessa, näkyvyyttä on saatu sekä paikallisesti että valtakunnallisesti ja tämä Vuoden Seura 2019 -palkinto on osoitus siitä.

Tämä palkinto on huomionosoitus menneestä työstä ja toimii motivaationa tulevaisuuden rakentamiselle sodankyläläisen jalkapalloilun hyväksi.

Rakas Sodankylän jalkapalloväki, tämä on meille!


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Joulukuu   »
Kategoriat