SoPa-päivän riemua urheilukentällä lauantaina 10.7.2021
Julkaistu: 13.07.2021 15.42

SoPa-päivän riemua urheilukentällä lauantaina 10.7.2021

Aurinkokin viihtyi koko päivän Sodankylän urheilukentällä, kun Sodankylän Pallo järjesti koko seuran yhteisen SoPa- päivän. Lämpöä ja tunnelmaa riitti, kun seuran juniorit ja vähän varttuneemmat juniorit kokoontuivat nauttimaan yhdessä liikunnan riemusta. Sodankylän Pallon kolmesta lajista jokainen oli paikalla.

Jalkapallokentälle rakentui taitorata, jossa pääsi testaamaan kuinka hyvin se pallo pysyykään hallussa ja nouseeko sitä puskupalloissa Cristiano Ronaldon korkeuksiin.

Lentävän ässän pisteellä pääsi haastamaan itsensä ja kaverinsa ”pehmeät kädet” -kiekonkäsittelyrastilla. Lämäritutkalla kisailtiin päivän kovimmasta vedosta. Päivän parhaat tulokset palkittiin. Tällä kertaa ”pehmeimmät kädet” löytyivät Jani Luusualta ja kovin veto Juho Kurkelalta.

Salibandy kaukalossa kisailtiin katusählyn merkeissä, isot ja pienet yhdessä.

Päivän ehdoton vetonaula oli paikalle saapunut nelinkertainen freestylejalkapallon suomen mestari Alexander Wessberg. Alexanderin pannahäkin ympärillä riittikin vilinää läpi päivän ja luulenpa, että tulevilla viikoilla urheilukentän viheriöllä näkyy tavallista enemmän pomputteluharjoittelua.


Päivän päätteeksi pistettiin vielä yhdessä pienet potkupallopelit pystyyn, juniorit ja vähän varttuneemmat juniorit yhdessä. Maaleja tuli ja riemua riitti, lopputuloksella ei niin väliä. Kaiken kaikkiaan onnistuneen päivän päätteeksi, kentältä poistui hymy huulilla auringon värjäämiä kasvoja.

Sodankylän Pallo kiittää jokaista päivään osallistunutta. Ensi vuonna uudestaan!