Sopan Naisten ensimmäiset sarjapelit Sodankylässä
Julkaistu: 09.10.2022 18.07

Sopan Naisten ensimmäiset sarjapelit Sodankylässä

SBT TORNIO - SOPA

Kauden ensimmäiseen sarjapeliin lähdettiin lähes uudella kokoonpanolla. Yhdessä pelaamisen puute näkyi valitettavasti hermostuneisuutena josta lopputulos 4-2 tappio. Mahdollisuudet voittoon oli siltikin omissa käsissä ja paikkoja oli runsaasti. Sopan maaleissa onnistui debyytillään aikuisjoukkueessa loistavalla ylivoimamaalilla ajassa 13.39 #16 Lotta Aikio Liisa Morozovan syötöstä. Sopan toisen maalin iski kapteeni #31 Niina Jänkälä ajassa 21.02 ilman syöttäjää. ”VMP eli voi mitä pallonhallintaa. 😄 Peli imarteli vastustajaa tällä kertaa, mutta meidän joukkueella ja hyvällä yhteishengellä pystymme mihin vain. ” -Niina Jänkälä.

SOPA - SANTA`S UNITED ||

Päivän toiseen peliin Sopan naiset ottivat valmentaja Tomi Nikulan pointeista opiksi. Otteluun lähdettiin omaan peliin keskittyvällä taktiikalla. Tärkeää meille tällä kaudella on yhdessä tekemisen meininki ja siinä onnistuttiin. Pienten kenttämuutosten avulla palaset loksahtivat kohdilleen. Sopan maalivahti Maarit Nevala pelasi hienon nollapelin. Maalinteossa onnistuivat myöskin Sopa debyytillään ajassa 29.46 #15 Sini Kouri syöttäjä #35 Jenni Härö, sekä ajassa 38.31 #12 Aliisa Salminen riistämällä pallon vastustajan vaparista. Ottelu päättyi 2-0 Sopan voittoon. Valmentaja Tomi Nikula kommentoi toista peliä seuraavasti:

”Valmentajan ohjeita kuunneltiin hienosti ja pelikirjaa noudatettiin erinomaisesti. Pakkien pelaaminen oli rauhallista ja varmaa, mikä toi myös hyökkäyspeliin onnistumisia. Maalintekopaikkoja oli paljon, vaikka verkko heiluikin vain kahdesti. Keskitymme harjoituksissa seuraavaksi maalintekoon. Fiilis oli toisen pelin jälkeen mahtava ja eka pelikin oli ihan voitettavissa. Hieno tsemppi kaikilta. Myös junioripelaajat näyttivät kuuluvansa aikuisten sarjaan rohkealla pelaamisella.”

Seuraavan kerran Sopan naiset pelaavat Torniossa 29.10.