Kuulumisia T16 maajoukkuetien alueleiriltä
SB T16 Julkaistu: 08.11.2023 13.40

Kuulumisia T16 maajoukkuetien alueleiriltä

SoPan T16-joukkueen pelaajat Venla Sukuvaara, Sofia Wright ja Eeva Ovaska osallistuivat Oulussa pidetylle Pohjois-Suomen alueen maajoukkuetien alueleirille sunnuntaina 5.11. Leirille oli valittu ikäluokan parhaimmistosta 23 kenttäpelaajaa ja neljä maalivahtia.

Päivä aloitettiin palaverilla Hotelli Lasaretissa. Palaverissa T16 Maajoukkuetien valmentaja Inka Kilpijärvi kertoi päivän ohjelmasta ja siitä mitä haluaisi nähdä tyttöjen tekevän kentällä. Leiripäivän teemana oli tällä kertaa aloitteellinen karvaus. Sitä käytiin läpi ensin keskustelemalla, sitten harjoitteiden avulla Luovin liikuntahallin salissa.

Valmentaja Inka Kilpijärvi piirtää pelaajille harjoitteiden kulkua.

Maistuvan lounaan jälkeen ryhmä jaettiin kahteen joukkueeseen ja pelattiin leiriottelu tapahtuman päätökseksi.

SoPan tytöt selvisivät päivästä mainiosti ja saivat kehuja valmentajalta. Tytöt näyttivät että kovalla, mutta iloisella asenteella sekä ahkerasti treenatulla taidolla ja kunnolla pärjää hyvin myös isommissa piireissä. Kauden aikana on vielä kaksi Maajoukkuetien tapahtumaa, jäämme jännityksellä odottamaan tuleeko näille tai muille tytöille kutsu seuraviinkin.

Maajoukkuetien tapahtumia järjestetään tietysti myös poikien puolella. Seuraavaksi on vuorossa P13-ikäluokan tapahtuma 26.11. Oulussa. Sinne SoPan pelaajista on valittu Luukas Siikaluoma. Tsemppiä Luukakselle P13- tapahtumaan ja näytähän SoPalaista osaamista alueen muille huipuille!.