Naisten salibandyedustuksen kausi käyntiin
Julkaistu: 15.02.2021 09.16

Naisten säbäedustus pääsi pitkän odotuksen jälkeen sarjapelien makuun lauantaina 13.2. kotihallissa, kun vieraaksi saapuivat Santa's United II ja SBC Levi II.

Joukkueen alkukausi on sujunut treenien ja talkoiden merkeissä. Sarjapelejä ei naisille ollut kertynyt vallitsevien olosuhteiden takia. Siksi lauantain kotiturnausta odotettiinkin suurella innolla! Naisten säbäedustuksen rosteri on totuttuun tyyliin kapea, mutta sitäkin laadukkaampi. Uusia pelaajia on joukkueeseen saatu tasaiseen tahtiin ja näin ollen lauantaina kaukalossa nähtiinkin kaksi täyttä kentällistä pelaajia!

Santa's United II- SoPa 5-2

Jännitystä oli ilmassa ennen kauden ensimmäistä peliä. Valmentaja Tomi Nikulan johdolla naiset lähtivät intoa puhkuen pistejahtiin. Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, ja maaleja ei tässä erässä nähtykään. Toiseen erään Santa sai tehtyä kolme maalia. Tästä sisuuntuneina säbänaiset lähtivät kolmanteen erään maali mielessä. Ajassa 34.36 #12 Salminen tekikin jäätävällä yksilösuorituksella 4-1 kavennusmaalin. Eikä kerinnyt kauaa kulua, kun pallo oli Santan maalissa jälleen. Ajassa 35.12 #5 Palokangas iski 4-2 maalin #27 Jänkälä T syötöstä Santa teki vielä erän loppupuolella yhden maalin. Päästiinpä ottelussa näkemään rangaistuslaukauskin. Ajassa 40.09 #25 Ulusoy pääsi kokeilemaan rankkaria, jonka Santan maalivahti niukasti torjui.

SoPa- SBC Levi II 1-5

Päivän toiseen otteluun säbänaisten jännitys oli jo hieman laantunut ja peliin lähdettiin rauhallisin mielin. Ottelun alku oli kylmää kyytiä, kun Levi rokotti kolmella maalilla heti ensimmäisessä erässä. Toiseen erään peli saatiin kasattua ja saatiin hyviä maalipaikkoja aikaseksi. Kolmanteen erään lähdettiin 0-4 tilanteessa. Ajassa 41.39 #12 Salminen iski jälleen hienolla yksilösuorituksella 1-4 kavennusmaalin. Levi teki vielä yhden maalin ottelun loppuun. Maalissa #49 Siuruainen esitti loistavia venymisiä torjuen 28 vetoa.

Naisten salibandyedustus kiittää tuomareita, toimitsijoita, vastustajia ja kaikkia otteluita etänä seuranneita kannattajia. Mainittakoon vielä, että naisten peliotteita seurasi yhteensä yli 500 katsojaa päivän aikana, suuri kiitos tästä!

Pelit jatkuvat 20.2.2021 Ounasrinteellä, jolloin on revanssin paikka kummastakin joukkueesta.