Turnaus Ylitorniolla 4.2.2023
SoPa U9 Julkaistu: 05.02.2023 18.20

Turnaus Ylitorniolla 4.2.2023

Eilinen turnauspäivä startattiin aamulla hyvissä ajoin sillä matka Ylitorniolle oli pitkä. Jännitys kerkesi tiivistyä linja-autossa käsin kosketeltavaksi.

Jännitys saatiin purettua ensimmäisissä otteluissa. Alussa meinattiin olla hieman unessa mutta lopulta pelattiin hienoa peliä. Sopa pelasi Et-po72 vastaan ja tiukan väännön jälkeen peli päättyi tasatilanteeseen 4-4. Sopa sininen puolestaan pelasi Lämäreitä vastaa ja otti voiton maalein 10-2.

Pelitauon aikana syötiin eväitä ja valmistauduttiin seuraavan koitokseen. Ensimmäisten pelien mahtava meininki jatkui ja molemmat joukkueet voittivat vastustajansa. Sopa voitti Lämärit maalein 8-4 ja Sopa sininen voitti Et-po72 maalein 14-8.

Viimeiseen vastakkaiseen peliin vaihdettiin peli taktiikoita ja kokeiltiin vaihtaa puolustajien ja hyökkääjien paikkoja. Tämä muutos kostautui, sillä pelin ensimmäinen erä oli sekavaa. Toiseen erää Sopa sininen vaihtoi pelipaikat takaisin ja peli alkoi taas luistaa. Peli päättyikin melko tasaiseen 4-5 tilanteeseen Sopan voittaessa.

Seuraavaksi on edessä kotiturnaus lauantaina 25.2 New Boliden Areenalla. Sopan U9 pelaa Rokin sinistä ja keltaista vastaan.