Löytyykö teiltä meille uusi joukkuekaveri?
Julkaistu: 14.09.2022 10.39

Löytyykö teiltä meille uusi joukkuekaveri?

Tervetuloa Sodankylän Pallon tyttökiekkosivuille!

Meillä on joukkueessa mukana parikymmentä, 6-13 -vuotiasta tyttöä. Mukana on jo muutaman vuoden harrastaneita sekä aivan vasta-alkajia. Harjoittelemme kerran viikossa, sunnuntaisin klo 16:50-17:45.

Tyttökiekko on erittäin matalan kynnyksen harrastustoimintaa, alkuun pääsee kun varusteena on ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Hanskoiksi riittävät paksut toppahanskat ja mailojakin on muutama lainattavissa. Reeneissä harjoittelemme luistelun ja jääkiekon perustaitoja, leikkien ja pelien ohessa. Tavoite on, että jokaisella on mukavaa ja mielekästä tekemistä taitotasosta riippumatta.

Kauden aikana on tarkoitus osallistua muutamiin ottelutapahtumiin ja turnauksiin. Näihin tapahtumiin osallistuminen on jokaisen tytön oma valinta, he saavat peleja, jotka haluavat ja he jotka haluavat kulkea vain reeneissä, saavat tehdä niin. Toisin sanoen, toimintaan mukaan tuleminen ei sido mihinkään.

Jos tyttö haluaa reenata useammin, ja käydä turnauksissa, on se mahdollista seuran muissa juniorijoukkueissa. Seura ja valmentajat määrittävät jokaiselle tytölle sopivan joukkueen minkä toimintaan mukaan lähteä.

Jos teiltä löytyy innokas tyttö joka haluaa mukaan toimintaan, tässä on suora linkki ilmottautumiseen PAINA TÄSTÄ

LINKKI VARUSTEOPPAASEEN

Lisätietoja voit kysellä tyttökiekkovastaavalta.

Tytti 0405095164 tai tytti.lintula@gmail.com