Kiekkoladyt joululomalle kiitollisin mielin
SoPa KiekkoladytJulkaistu: 16.12.2020 00.00

Kiekkoladyt joululomalle kiitollisin mielin

Kiekkoladyjen syyskausi on ollut katkonainen johtuen vallitsevasta koronatilanteesta. Ehdimme pelaamaan syksyllä yhden turnauksen Lapin alueen harrastesarjaa kotikentällä New Boliden Areenalla. Joukkueemme mieluusti kantaakin oman kortensa kekoon taistelussa koronan leviämistä vastaan ja pysymme kotikunnassa ja jätämme pelit sitten parempaan aikaan pelattavaksi. Olemmekin nyt keskittyneet aktiivisesti harjoitteluun ja myös tyttökiekkoilijoiden valmentamiseen.

Kuitenkin nyt näin joulun alla ja uutta vuotta odotellessa haluamme antaa kiitoksen niille joille se kuuluu eli tukijoillemme. Joukkueemme toiminnan mahdollistaa meille elintärkeät sponsorit, joita ilman säännöllinen harjoittelu ei onnistuisi ja pelimatkat jäisivät tekemättä. Tänä vuonna joukkueen toimintaa ovat olleet tukemassa:Kiitos!

Ps. Kiekkoladyjen jouluperinteisiin kuuluu muun muassa osallistuminen joulupallokeräykseen, missä hankimme muutaman lahjan niitä oikeasti tarvitseville. Haluammekin kannustaa muitakin osallistumaan hyväntekeväisyystoimintaan aina kun mahdollista.

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta!

Toivottaa Sodankylän Pallon Kiekkoladyt

Joukkueen uusimmat uutiset