E-junnut Pellossa 5.7.2020
6.7.2020 20:26 Uutiset / E 10-11

E-junnut Pellon Revontuli Cupissa

Sopan TP10-11 joukkue kävi hakemassa viikonloppuna kokemusta puolen kentän peleistä ja Lapin joukkueiden tasosta. Lähtö Pelloon oli hieman aiemmin kuin yleensä ja liikuntahallille kokoonnuttiin ennen kukonlaulua 5.55 sunnuntaiaamuna. Hieman hiljaisemman menomatkan jälkeen porukka saapui Pelloon hyvissä ajoin ennen omaa ensimmäistä peliä Pellon Pontta vastaan.

Aamun sääennuste näytti pahalta Sodankylän päässä. Pellossakin vettä satoi aamupäivän aikana välillä enemmän ja välillä vähemmän, tuulikin tuiversi. Innokkaat pelaajamme eivät tätä välttämättä huomanneet, mutta tukijoukot kalisivat suojaisassa ja katetussa katsomossa. Onneksi sää muuttui iltapäivän puolella suotuisammaksi puolipilviseksi keliksi.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli edellisen kaavan mukaan Pellon sekajoukkue, jonka tahtotaso oli omassa turnauksessa noussut kovemmaksi. Lopulta Sopa voitti 3 – 1, mutta peli oli muuttunut Rovaniemen turnauksesta kiivas tempoisemmaksi. Sopan joukkueella pelin aloitus oli hieman tahmeahko ja tämä jatkuikin vielä seuraavaan peliin.

Toisena vastaan asteli Kolarin Kontio, jonka joukkue tiedettiin kovakuntoiseksi ja hyvin puolustavaksi joukkueeksi. Kaikkiaan peli meni samalla kaavalla kuin ensimmäinen Pellon peli, mutta vastuksen puolustuksen ollessa kunnossa helppoja maaleja ei pystytty tekemään. Ensimmäinen erä mentiin tasatilanteessa 0 – 0, mutta vastustajan keskikentän dominointi lopulta aiheutti liian monta tilannetta Sopan päähän ja loppulukemiksi tuli 0 – 2 tappio.

Viimeinen peli päivälle pelattiin noin 10 tuntia Sodankylästä lähdön jälkeen ja väsymys alkoi näkyä kentän työskentelyssä Kolarin tyttöjä vastaan. Lopputuloksen 3 – 2 voitto Sopalle. Pelistä jäi eräinä positiivisina seikkoina mieleen edellisen pelin keskikentän pelaajien puuttumisen korjaaminen nostamalla muotoa ylöspäin, sekä lisääntynyt syöttely, jolloin hyökkääjät pystyttiin vapauttamaan juoksuihin vastustajan puolustusalueelle. Myös rohkeaa maalivahtipeliä nähtiin ja hienoja syöttöjä maalivahdin kautta!

Viimeiset pelaajat nousivat bussista 20.30 väsyneinä mutta onnellisina. Kiitos kaikille huoltajille ja pelaajille Pellon turnaukseen osallistumisesta. Iso kiitos myös tukijoillemme, joiden avulla saamme uudet peliasut vielä tämän kauden aikana: Torikioski, Arctic Infra, K-Supermarket Pohjantähti, Jokapaikanhöylät ja Sodankylän Yrittäjät Ry. Tukenne on tärkeää.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Joulukuu   »
Kategoriat