Urheilukenttä on nyt pelikunnossa ja viikonloppuna pelataan kauden ensimmäiset kotipelit
JalkapalloJulkaistu: 14.05.2024 22.23

Urheilukenttä on nyt pelikunnossa ja viikonloppuna pelataan kauden ensimmäiset kotipelit

Vihdoinkin SoPalaiset pääsevät treenaamaan viime kesänä uusitulle tekonurmelle. Lumet sulivat kuin itsestään viikonlopun aikana. Kolatalkoitakin jo suunniteltiin tiistaille, mutta ne pystyttiin perumaan, kun ilmat lämpeni.

Miesten edustus joukkueen treeneissä oli jopa tungosta tiistaina. Kaikki olivat odottaneet malttamattomana monta viikkoa pääsyä oikealle kentälle.


Edustuksen miesten kausi on lähtenyt hienosti käyntiin, treeni olosuhteista huolimatta. Tähän mennessä on pelattu kolme peliä, josta saldona 2 voittoa ja 1 tappio, joka kärsittiin sarjassa ylivoimaista RoPs/2 joukkuetta vastaan.

Muutama sarjapeli jouduttiin siirtämään olosuhde syistä kauden alusta.

PT17 on ehtinyt käydä jo kahdella vieraspelireissulla Oulussa ja näistä peleistä pisteet on jääneet Ouluun. Joukkue pelaa tänä kesänä pohjoisen kolmosta. PT17 kävi pelaamassa 12.5 äitienpäivänä Kittilässä kotiottelun. Tunnelma ei tietenkään ollut sama kun huikea kotiyleisö puuttui ja kahvion herkkuja ei ollut tarjolla. Pisteet meni OLS haaste joukkueella lukemin 2-0.

PT14 pelaa pohjoisen kakkosta ja on käynyt kahdella vieraspelireissulla KePsiä vastaan tiukka tasapeli 0-0 ja Kolarin Kontiosta voitto 10-0.

PT12 on lähtenyt ensimmäistä kertaa palloliiton sarjaan mukaan ja pelaavat tällä kaudella kolmosta. Vieras pelireissuja on ollut jo kaksi. Vastustajia KemPa ja TOJK. Voittoja ei ole vielä saatu kairattua, mutta onneksi on pitkä kesä edessä.

Muut joukkueet aloittavat pelit lähi viikkojen aikana. Perhefutis, jalkapallokoulu ja tyttöfutis alkavat ensi viikolla. Aikuisten harrasrvuoro aloittaa 29.5 klo: 19.00-20.30.

Viikonloppuna lauantaina 18.5.2024 pelataan ensimmäiset kotipelit. PT12 kohtaa KemPan klo: 12.30.Miesten edustusjoukkue kohtaa naapuri pitäjään joukkueen KiPsin klo: 15.00. Kittilään vuosien tauon jälkeen on saatu miesten vitoseen joukkue, joka on hieno asia, että kaikki vieraspelit eivät ole niin kaukana.

Tervetuloa kannustamaan SoPa voittoon!