Sopa U9 Ylitornion turnaus
Julkaistu: 13.11.2022 07.55

Pitkän linja-automatkan jälkeen , ensimmäinen erä pelissä Et-Po 72 vastaan oli uneliasta ja SoPa:n pelaajat vain ihastelivat Et-Po 72 vauhtia. Erätäuolle mentiin 0-5 tappio asetelmissa. Toiseen erään SoPan junnut heräsivät ja aloittivat vimmatun takaa-ajon. Joukkueet mättivät maaleja vuoron perään ja peli päättyi SoPan tappioon 5-9.

Toisen pelin SoPa pelasi Lämäreitä vastaan. Valmentajat olivat pelitauolla tehneet hyvää työtä ja pelaajat olivat hereillä heti alusta pitäen. Ensimmäinen erä oli suhteellisen tasainen ja verkko heilui aika-ajoin molemmissa päissä. Erätauolle siirryttiin hyvissä 4-7 johto asemissa. Toinen erä jatkui verkkojen heiluttelulla molemmissa päissä. SoPa oli pelin lopussa kuitenkin 7-15 luvuin parempi.

Kolmanteen peliin KeKiä vastaan SoPa lähti kevyellä luistimella. Pitkän tulomatkan ja kahden kovan pelin tuomasta väsymyksestä ei ollut mitään merkkejä. SoPa hallitsi kenttää vaivatta. Erätäauolle mentiin 10-0 johto asemissa. Toisen erän pelin kuvassa ei tapahtunut muutoksia, SoPa piti pelin hallinnassa hyvällä liikkeellä. Peli päättyi KeKiä vastaan 17-1 SoPan voittoon.

Lauantai päivän pelit olivat hienoa katseltavaa. Useat pelaajat leveällä rintamalla onnistuivat maalinteossa. Muutamille kirjattiin tilille jopa hattutemppu.

Seuraavaksi U9 joukkueella on kotiturnaus lauantaina 26.11. Vastassa Keki, Pantterit ja PeKi-82.