Kausi avattu!
21.10.2018 13:21 Uutiset / SB Edustus

Salibandy edustus avasi kautensa yhteisellä kotiturnauksella LaVen kanssa

Lauantaina 29.9. Sodankylässä oli urheilujuhlan tuntua. SoPan salibandy edustus avaisi kautensa kotiturnauksella yhdessä Lapin Veikkojen kanssa. SoPalle vastaan asettui kaksi Oulun suunnalta tulevaa joukkuetta - Haukiputaan Heitto ja Jäälin Jättiläiset.

Ensimmäiseen peliin vastaan tuli HaHe. Peli alkoi Sopalaisittain hyvin ja pallo olikin kotijoukkueen hallinnassa. Pallo pyöri hyvin, vaikka välissä näkyikin alkupelien kankeutta ja avauspelissä oli vaikeutta, mutta SoPa hoiti hienosti pisteet kotiin numeroin 7-1. Vastustajan ainoa maali syntyi rangaistuslaukauksesta, joka meni juuri ja juuri ohi maalissa olleen Ville Heikkilän.

Tehomiehiä olivat: Juhani Pitkänen 2+1, Petri Nieminen 2+1, Teemu Vaara 1+1, Sami Kallatsa 1+0, Henri Hirvasvuopio 0+1, Antti Marjala 0+1, Pekka Tuuri 1+0 ja Antti Penttinen 0+1. Ville Heikkilä 12 torjuntaa.

Toisessa pelissä vastaan tuli JäJä. Vastustaja oli edellistä paljon liikkuvampi ja osasi liikuttaa palloa vapaisiin paikkoihin. SoPa oli tässä pelissä liian passiivinen ja peli pyörikin hyvin paljon sodankyläläisten päädyssä. Vastustaja oli pelissä paremmalla liikkeellä, ja vaikka peli oli tiukka, taipui SoPa numeroin 4-3.

Tehomiehiä: Heikki Onnela 1+1, Tuomas Nieminen 1+0, Juhani Pitkänen 1+0, Antti Marjala 0+1 ja Janne Koivuperä 0+1. Ville Heikkilä 20 torjuntaa.

SoPalta hyvä aloitus kauteen ja nyt tiedetään mitä uudelta sarjalta voi odottaa. Miehet jatkaa pelejään 27.10. Kemissä. Kotiin pyritään tuomaan täysi pistepotti!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat