SoPan Säbämiehet mukana kärkikahinoissa
5.11.2018 22:13 Uutiset / Salibandyjaosto

Kittilässä SoPa ansaitsi paikkansa sarjan kärkikahinoihin

Sodankylän Pallon salibandymiehet pelasivat voitokkaasti Pyhäinpäivänä 3.11. pelatussa sarjaturnauksessa Kittilässä. Kumpikin ottelu oli alusta alkaen sodankyläläisten hallintaa. Voittojen myötä SoPa ilmoittautui mukaan sarjan kärkikahinoihin.

SoPa vs SBC Levi 6 - 2

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Rovaniemellä treenaava ja kotipaikkaansa pitävä Levin ykkösjoukkue, joka pelasi sarjaporrasta ylempänä vielä viime vuonna. SoPan liike oli myrkkyä Levin puolustuspelille ja niinpä sodankyläläiset saivat vyörytettyä vaarallisia hyökkäyksiä jatkuvasti vastustajan maalille. SoPan maalivahti Ville Heikkilä teki tukun huipputorjuntoja ja näin mahdollisti sodankyläläisten makoisan voiton.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sopa-sbc-le...

SoPa vs Sastamolo II 10 - 1

Toiseen ottelun tultiin vielä astetta kovemmalla liikkeellä ja asenteella. Lisäksi SoPan miehet onnistuivat lähes paikasta kuin paikasta. Kemiläisten "selkäranka" ei kestänyt ja he sortuivat jäähyjen arvoisiin rikkeisiin josta Sopalaiset rankaisivat armotta. Peli kävi kuumaksi, mutta se sopii kovaan peliin tottuneille pyssykylän pojille. Ottelu oli täydellistä Sopan säbämiesten näytöstä laajalla rintamalla.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sastamolo-i...

Tehomiehiä:

Ville Heikkilä 22 torjuntaa

Antti Marjala 3 + 2

Janne Koivuperä 3 + 1

Henri Hirvasvuopio 2 + 2


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat