Tytöille oma luistelu- ja pelivuoro
Julkaistu: 19.08.2019 00.00

Tytöille oma luistelu- ja pelivuoro

Aloituskokoontuminen 6.10.2019 klo 17.45 New Boliden Areenalle.

Tapahtuma on kaiken ikäisille tytöille tarkoitettu tyttökiekkovuoro, jossa opetellaan luistelun ja jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä. Tapahtuma opettaa reilua peliä, urheilullisuutta, joukkuepeliä ja positiivisen asenteen tärkeyttä tarjoten samalla tietoa harjoitusmahdollisuuksista Sodankylän Pallossa.

Urheilutaitojen lisäksi tarvittavat sosiaaliset taidot kehittyvät joukkuelajia harrastaessa ja ryhmän pelisääntöjen noudattaminen kasvattaa niin lapsia kuin aikuisiakin kunnioittamaan omaa yhteisöä ja sen arvoja.

Urheiluseurassa harrastaminen antaa lapsille esimerkkiä urheilullisesta elämäntavasta ja oman seuran valmentajien kertomana niin terveelliset ruokailutottumukset kuin pelitaktiikatkin uppoavat lapsiin ja nuoriin.

Mukaan tyttökiekkotapahtumaan tarvitset seuraavat:

Luistimet (myös taitoluistimet käyvät)

Kypärä (pyöräilykypäräkin käy alkuun)

Maila (mailan pituuden yleismitta: luistimet jalassa leukaan saakka). Ilman mailaakin voi tulla.

Hanskat (toppahanskatkin käyvät)

Juomapullo

Tervetuloa myös täydessä pelivarustuksessa (jos sinulta sellainen löytyy)! Mailoja, kypäriä ja muita lainavarusteita kannattaa kysyä etukäteen oman tapahtuman järjestäjältä.

Kausimaksu yhteensä 60 euroa (syyskausi 30 € ja kevätkausi 30 €)

Vetäjinä toimivat Sodankylän Pallon kiekkoladyt.

Lisätietoja

Piia Pikkuhookana 045-1808237

piia.pikkuhookana1@gmail.com


Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Täytä huolellisesti vähintäin kaikki pakolliset kohdat, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Pakolliset kohdat merkitty *-merkillä.

_________________________________________________________________________________________________________________________


Seuran uusimmat