Edustus kovalla sykkeellä kohti Lappi-liiga kautta
2.9.2019 19:35 Uutiset / SoPa Edustus

Päävalmentaja Saku Aikio jakaa ohjeita

Poikkeuksellista syksyä elävä Sodankylän Pallon edustusjoukkue tähtää kovin odotuksin edessä siintävään Lappi-liiga kauteen. Poikkeuksellista siksi että kun näihin aikoihin on totuttu haaveilemaan jääharjoituksista niin nyt niitä on painettu New Boliden Areenassa jo toista kuukautta.

Mitään valtavia muutoksia ei joukkuessa ole tapahtunut, pikemminkin voisi sanoa että viime vuosien timanttia on hiottu entisestään. Valmennusvastuuta leveillä harteillaan kantaa Saku Aikio kuten edelliselläkin kaudella, vierelleen hän on saanut toisen Lentävä Ässä legendan kun Antti Vihriälä liittyi valmennusrinkiin.

Joukkueenjohdossa Jussi Mattanen on saanut tutkaparikseen Ville Häkkisen. Tuo syväjärviläiset sukujuuret omaava paljasjalkainen korsolainen, entinen shakin nuorten suomenmestari keventää hallinnollista vetovastuuta huomattavissa määrin. Nämä valmennukselliset ja johdolliset täsmähankinnat tulee varmasti nostamaan ässän entistä korkeampaan lentoon.

Itse rosteri ei ole kokenut mitään valtavia muutoksia. Menetykseksi joudutaan laskemaan työn perässä jonnekkin etelän syrjäkylille, sydäntä särkien, muuttanut "tohtori" Jake Von Hintze. Hankintapuolelta mainittakoon tässä vaiheessa Kittilän Palloseurasta tänne päin siirtynyt Jesse Kumpula. Lisäksi oman seuran nuoria kasvatteja on saatu mukavasti rinkiin mukaan.

Avainpelaajat on siis mukana rivissä tomerina kuin partiopojat. Viime kevään palaajista suuria tunteita vuosia ressuhallissa herättäneet Markus Poikela ja Juho Kaunisvaara ovat olleet myös mukana ensijäistä lähtien. Kaiken kaikkiaan rosteri näyttää niin laajalta että näyttöjä joutuu antamaan jotta pelipaikka irtoaa.

Lentävä Ässä aloittaa kautensa kotipelillä KiPsiä vastaan 28.9 ja sitä ennen otetaan pelituntumaa 15.9. Napapiirin Panttereita vastaan sodankylässä ja 21.9. Tunturi-Kiekkoa vastaan Ivalossa.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat