Futisladyjen kauden avaus Kolarissa
7.7.2020 15:59 Uutiset / FutisLadyt

Ladyjen kauden avaus Kolarissa

FutisLadyt avasivat kautensa sunnuntaina Kolarin kosteassa ja kylmässä kelissä. Valmentajan sairastuessa matkaan lähti 13 pelaajaa, joista useammalla oli edessään ensiesiintyminen jalkapallo-ottelussa. Toppahousuille ja lämpökerrastoille oli tarvetta, kun jännityksestä jähmeät jalat koitettiin saada liikkeelle.

Ensimmäisessä pelissä vastaan astui Roi Utd. Paljoa pelistä ei kerrottavaa jäänyt ensimmäisten minuuttien maalipaikkaa lukuun ottamatta. Liekö kauden avaus ja jännitys, vaiko hitaasti kelille lämpenevät koivet, mutta vastustaja käytti tilaisuutensa rökittäen Ladyjä 0-4.

Toiseen peliin otettiin mukaan edellisen pelin hyvät asiat ja liekeissä ollut maalivahti. Tasainen vääntö kotijoukkue Kolarin Kontion kanssa päättyi maalittomaan tasapeliin. Vaikka maaleja ei päästykään tuulettamaan, alkoi pallo liikkua pelaajalta toiselle paremmin ja ylimääräinen höntyily jäi pois. Ja kun maalissa debytoinut Elisa Ahlberg otti vielä kiinni kaiken, viimeiseen peliin lähdettiin hymyillen ja luottavaisina.

Viimeisenä vastustajaksi asettui Sirsi/Musta. Kolean kelin kohmettamat koivet alkoivat vähän jo hidastua, mutta samalla turha hosuminen jäi pois. Tilanteisiin päästiin, mutta osumatarkkuuteen jäi vielä parantamista. Ei ollut vastustajankaan tähtäin ihan kunnolla kohdistettu ja ohi meneviähän ei lasketa. Kovalla asenteella ja muutamalla kuperkeikalla pallot poistettiin maalinedustalta, viimeisenä lukkona päivän onnistuja, Elisa. Lopulta vastustajan maalintekotahto oli kuitenkin himpun verran kovempi ja SoPassakin edustanut Helen Simbonen taisteli pallon verkkoon neljän naisen pyöriessä ympärillä. Yrityksen puutteesta ei silti voi Ladyjakaan syyttää, mutta vielä ei ollut aika verkkoja heilutella. Avataan maalihanat sitten oikein kunnolla ensi lauantaina, kun urakka jatkuu Rovaniemellä.

Jos otteluiden jälkeisestä ruokailusta jotain voi päätellä, Kolarista poistui hyväntuulinen, kehittymiseensä tyytyväinen ja ennen kaikkea nälkäinen naisjoukko. Tästä on hyvä jatkaa!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat