Sodankylän Pallon jääkiekkojaoston toimihenkilöille Jääkiekkoliiton pronssinen ansiomerkki
JääkiekkoJulkaistu: 28.12.2023 23.00

Sodankylän Pallon jääkiekkojaoston toimihenkilöille Jääkiekkoliiton pronssinen ansiomerkki

Sodankylän Pallon jääkiekkojaoston toimihenkilöt Petri Ylitalo, Kristian Peltonen ja Saku Åhman saivat Suomen Jääkiekkoliiton myöntämät pronssiset ansiomerkit. Jääkiekkoliiton ansiomerkit myönnetään tunnustukseksi jääkiekkoilun hyväksi tekemästä työstä.


Petri Ylitalo on toiminut Sodankylän Pallon toimihenkilönä juniorijoukkueiden joukkueenjohtajan tehtävissä vuodet 2014-2020 ja vuodet 2016-2023 Sodankylän Pallon jääkiekkojaoston puheenjohtajajan tehtävässä. Joukkueenjohtajan tehtävässään Ylitalo on sitoutunut joukkueen toiminnan johtamiseen pitkäjänteisesti, sekä kiekkojaoston puheenjohtajana toiminut ansioituneesti seuran sisällä jaoston toiminnan kehittämisen eteen, osallistunut aktiivisesti eri joukkueiden toiminnan ohjaamiseen, sekä kehittänyt yhteistyötä muiden Lapin alueen jääkiekkojoukkueiden kanssa. Ylitalo on tällä hetkellä Sodankylän Pallon hallituksen jäsen.

Saku Åhman on aloittanut Sodankylän Pallon jääkiekkojaoston toimihenkilönä joukkueen huoltajan tehtävissä vuonna 2014 ja vuodesta 2017 lähtien hän on toiminut myös Lapin alueen aluehuoltajana. Viimeiset vuodet Åhman on aktiivisesti joukkueen huollon tehtävän ohella kehittänyt koko jääkiekkojaoston huollon toimintaa.


Kristian Peltonen on toiminut Sodankylän Pallon jääkiekkojaoston toimihenkilönä joukkueen vastuuvalmentajan tehtävässä vuodesta 2014 lähtien. Lisäksi Kristian on toiminut Lapin aluejoukkueen valmentajana. Tällä hetkellä Kristian valmentaa Sodankylän Pallon U16 joukkuetta.