Sopa U14, U14 AA alkusarja, lohko 8

RoKi Keltainen - SoPa

Lappi Areena HH1, Rovaniemi

SoPa U14 syysloma päättyi voittoon

SoPa U14 vieraili Rovaniemellä RoKi keltaisen vieraana syysloman lopuksi iltapelissä. Alusta asti ottelu oli SoPan hallinnassa, kiekkoa käsiteltiin varmasti ja valmentajan ohjeet loppuun saakka pelaamisesta pysyivät mielessä. Ensimmäinen maali syntyi ajassa 04:36 Veeti Mäen toimesta ja sen jälkeen tilastomerkintöjä syntyi tasaisesti. Ensimmäisen erän loppua kohden merkinnät muuttuivat maalien sijaan enemmän jäähyiksi ja molemmat joukkeet pääsivät kokeilemaan viidellä kolmea vastaan peliä.

Toisessa erässä RoKi pääsi yllättämään SoPan maalivahtina pelanneen Eino Seppäsen kolme kertaa, mutta omat pojat tekivät yhtä monta osumaa vastustajan verkkoon. Jäähyminuutteja joukkueelle kertyi toisessakin erässä runsaasti, joten erikoistilannepelaamista on nyt runsaasti harjoiteltu. Ottelu SoPalle lukemin 3-9, pistemiehinä tänään Mäkelä Joona 3+0, Merenkukka Eero 1+2, Koskelo Veikka 2+0, Peltonen Jere 1+1, Annala Lenni 1+0, Mäki Veeti 1+0 ja Åhman Niklas 0+1. Eino Seppäselle 12 torjuntaa ja RoKin maalivahdeille 49 torjuntaa.

SoPan U14 joukkue lämmittää kotihallia ensi lauantaina ennen edustusjoukkueen peliä klo 12.00 alkaen KeKiä vastaan.