Sopa U15, U15AA

SoPa - KeKi  9 - 2

New Boliden Areena

Makea kotivoitto runsaan kotiyleisön edessä

SoPa U15 kohtasi sunnuntaisessa ottelussa KeKin, jonka tuttua joukkuetta vahvistivat RoKin avut. Lauantaina vastaavasti pari SoPan poikaa oli vahvistamassa KeKiä, RoKia vastaan käydyssä ottelussa.

Ottelu oli tasaisempi kuin lopputulos antaa ymmärtää, SoPa onnistui viimeistelyssä vierasjoukkuetta paremmin. Lenni Ahola #44 taituroi kaksi ensimmäistä maalia, minkä jälkeen alkoi Jere Peltosen #16 maila tehdä taikojaan. KeKille erän lopussa musta minuutti, jonka aikana SoPalle kolme maalia ja ensimmäiselle erätauolle 6-0 lukemin. Toinen erä pelattiin tasan ja kolmannessakin maalit maltillisesti 2-1. SoPan joukkue onnistui jälleen laajalla rintamalla. Ensimmäistä sarjaotteluaan tälle syksylle pelannut Lenni Annala #88 kirjautti itselleen heti kaksi syöttöpistettä ja myös maalivahti Venni Korhoselle syöttöpiste. Maalivahtien torjunnat SoPa 29, KeKi 34.

Joukkue kiittää runsasta yleisöä ja toivottaa hyvää isänpäivää vapaata viettäen.

Seuraava kotiottelu la 20.11. Kuusamon Pallokarhuja vastaan, tervetuloa jälleen kannustamaan.

Tilastot

9 - 2

KeKi
6 - 01 - 12 - 1
2'MaaliAhola Lenni
2'MaalisyöttöPikkuhookana Tero
5'MaaliAhola Lenni
5'MaalisyöttöPeltonen Jere
10'MaaliPeltonen Jere
10'MaalisyöttöAhola Lenni
10'2. maalisyöttöKoskelo Veikka
17'MaaliKoskelo Veikka
18'MaaliPeltonen Jere
18'MaalisyöttöAnnala Lenni
18'MaalisyöttöÅhman Niklas
18'2. maalisyöttöSeppänen Eino
26'MaaliPeltonen Jere
45'MaaliKoskelo Veikka
45'MaalisyöttöMäki Veeti
45'2. maalisyöttöNiemelä Oskari
47'MaaliPeltonen Jere
47'MaalisyöttöAnnala Lenni