SoPan salibandymiesten kausi päätökseen voitokkaasti
26.3.2018 22:30 Uutiset / Salibandyjaosto

SoPan salibandymiehet kiittävät tukijoitaan kaudesta 2017-18! Ensi kaudella jatketaan sarjaporrasta ylempänä! Kuva: Sompio-lehti, Juha Vesterinen

Sodankylän Pallon salibandyjoukkue otti voitot myöskin sarjan viimeisistä otteluista Rovaniemellä viikonloppuna pelatuissa otteluissa. Ottelut eivät tarjonneet hienouksia, mutta maaleja sitäkin enemmän.

Ensimmäinen ottelu pelattiin RoKoKoota vastaan ja SoPa voitti sen lukemin 9-5. Toisen ottelun vastustaja Santa`s United IV pelasi pirteästi, mutta pyssykylän pojat veivät ansaitun voiton numeroin 9-1.

SoPa voitti oman lohkonsa ylivoimaisesti ja jatkaa ensi kaudella sarjaporrasta ylempänä. SoPalaiset veivät myös pistepörssien kärkisijat, kun Petri Nieminen voitti maalipörssin, Juhani Pitkänen otti nimiinsä sekä syöttö-, että myös koko pistepörssin kärkipaikan.

Sodankylän Pallon salibandyjoukkue kiittää kannattajiaan, emoseuraansa, kuntaa sekä kaikkia tukijoitaan!

SoPan säbäjoukkueen harkkoihin on avoimet ovet 9.-27.4. Voit mennä pelaamaan yhdessä edustuksen pelaajien kanssa. Treenivuorot näkyvät SoPan nettisivuilla. Miesten treenit ovat Liikuntahallilla maanantaisin klo 20.30-21.45, keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 ja perjantaisin klo 19.00-20.30.

Uusi kausi käynnistetään toukokuussa.

Kauden 2017-18 tilastot (http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-div...)

SarjataulukkoPistepörssi

MaalipörssiSyöttöpörssi


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat