Katsaus salibandyn loppukauden tapahtumiin
6.6.2018 21:38 Uutiset / Salibandyjaosto

Loppukauden aikana oli paljon erilaisia tapahtumia

Kausi 2017-2018 on laitettu pakettiin useiden erilaisten tapahtumien muodossa. Juttu menee jo vähän muistelun puolelle, mutta mikäpä se on muistellessa erinomaista kautta - iso kiitos kaikille!

Turnausilta 20.4.

Huhtikuun lopulla järjestetty salibandyn turnausilta kokosi taas Sodankylän salibandyn harrastajat viettämään iltaa pelaamisen merkeissä. Aluksi osallistujista arvottiin viisi joukkuetta, sitten pistettiin pelit käyntiin. Ottelut olivat vauhdikkaita ja tasaväkisiä. Lopulta kuitenkin saatiin voittajajoukkue selville ja heidät palkittiin Ravintola Ruskan lahjakorteilla. Kaikkien osallistujien kesken arvotun Sodankylän Kesportin lahjakortin voitti Samuli Mäkelä. Seuraavan kerran turnausiltaa vietetään taas syksyllä ennen salibandysarjojen alkamista.


Kisakatsomo 21.4.

Salibandyn Superfinaaleita kokoonnuttiin katsomaan Järjestökeskus Kitisen tiloihin Sodankylän keskustaan. Salibandyjaosto tarjosi pientä purtavaa penkkiurheilijoille, joista yllättäen suurin osa oli salibandyn harrastajia. Nuorimmat osallistujat tutustuivat myös Järjestökeskuksen peli- ja lelulaatikoiden antimiin otteluiden seuraamisen ohessa.

Kynsiä pureskeltiin etenkin naisten huippujännittävän finaalin aikana. Ehkäpä juuri Sodankylän kisakatsomon tuki antoi SB-Prolle sen pienen lisäpotkun, jolla Classic kaatui. Miesten finaalissa Classic voitti Happeen selkeästi ja yleisökin sai syödä sipsejä kynsiensä sijaan. Tämä tapahtuma ei tule enää toistumaan tässä muodossa, koska Salibandyliitto päätti lopettaa Superfinaalit kolmen vuoden kokeilun jälkeen ja siirtyä finaalisarjoihin. Mutta eiköhän niitä sarjojen ratkaisupelejäkin kokoonnuta yhdessä katsomaan.

Naisten Superfinaali alkamaisillaan

VIP-katsomo

Vappurieha 1.5.

Vapunpäivänä Sodankylän seurakunta järjesti Vappuriehan Liikuntahallilla. Salibandyjaosto sai myös osallistua järjestelyihin, siitä vielä isot kiitokset seurakunnan väelle! Halli oli aivan täynnä lapsia ja lapsenmielisiä ja sieltä löytyi monenlaista puuhaa kaikille. Meidän osastollamme oli pieni kaukalo sekä maalintekoharjoitusta pressumokkea vastaan.

Kun lapsille laittaa tyrkylle mailoja ja palloja (toki myös suojalaseja!), ei mene aikaakaan kun pelit ovat jo pystyssä. Säpinää riitti koko tapahtuman ajan ja pelaajat kaukalossa vaihtuivat jatkuvasti. Pienet ja isot lapset, jopa aikuisetkin, pelailivat ja kikkailivat innolla ja hyvässä sovussa. Vappuriehasta jäi hymy huulille koko seuraavaksi viikoksi ja tänne mennään myös ensi vuonna!Vappuriehassa arvotut salibandymailat ja suojalasit voittivat Chisako Valkama ja Anette Aikio, onnea!Perhesählyn ja salibandykoulujen päättärit

Junioriryhmien päättäreitä vietettiin toukokuun alkupuolella. Ohjelmassa oli junnut vs. vanhemmat -pelejä, herkuttelua ja tietenkin junnujen sekä ohjaajien muistamiset. Kuten kaikissa treeneissä, myös päättäjäisissä aloitettiin nimenhuudolla ja alkulämmitelyllä. Tällä kertaa vanhemmatkin otettiin alkulämmittelyyn mukaan ja moni oli yllättynyt kuinka kovaa tahtia siellä mentiin. Toki junnuilla oli mukana myös pientä näyttämisen halua kotijoukoille ja vanhemmilta yritettiin juosta jalat alta jo ennen pelejä. Otteluissa vanhemmat saivatkin todeta, että junnujen kova harjoittelu kauden aikana oli kantanut hedelmää. Missään ryhmässä aikuiset eivät saaneet voittoa, mutta yrityksen puutteesta se ei jäänyt kiinni.

Revanssi on ajoitettu ensi kauden alkuun, silloin taas mitataan kuka kotona määrää salibandyvarustekaapin paikan. Kovien pelien jälkeen koitti kunniakirjojen jako ja yhteinen herkutteluhetki Liikuntahallin kahviossa. Suuret kiitokset kaikille junnuillemme ja kotijoukoille kuluneesta kaudesta! Ensi syksynä treenejä taas jatketaan, muistakaahan käydä ilmoittautumassa nettisivujemme kautta!

6.5. 3-4 lk. Junnut-Vanhemmat 4-37.5. 1-2 lk. Junnut-Vanhemmat 5-58.5. 5-6 lk. Junnut-Vanhemmat 11-8


Ylitalo jr. ja sr.

14.5. perhesählyPerhesählyläiset ja salibandykoululaiset, joilta muistaminen jäi saamatta, voivat kysellä niitä jaoston puheenjohtajalta.

Kesän treenivuorot

Junioreiden treenit jatkuvat sitten syksyllä uusilla vuoroilla. Liikuntahallilla kesän ajan SB-Ladyt harjoittelevat perjantaisin klo 17.30 ja miesten Edustuksen säbätreenit ovat maanantaisin ja torstaisin klo 17.30 (11.6. eteenpäin).

Anna palautetta kaudesta 2017-18

Seuran sivuille on aukaistu palautekyselylomake, johon toivomme paljon vastauksia! Linkki kyselyyn: http://sodankylanpallo.fi/salibandy/lomakkeet/1255...

Yhteystiedot

Miehet Edustus, Antti Marjala 040 418 9657 tai Tapio Lintula 0400 813 274
SB-Ladyt, Jonna Taskinen 040 417 6679
Juniorit, Rami Lintula 040 749 0847

Terveisin

Saila Tervaniemi
salibandyjaoston puheenjohtaja
sopa.salibandy@gmail.com
0400 249 201


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat