Lisää 2011 syntyneitä pelaajia G-joukkueeseen
30.7.2018 12:22 Uutiset / Salibandyjaosto

G-joukkueeseen tarvitaan lisää pelaajia

Kausi 2018-19 odottelee jo ihan nurkan takana, kun syyskuussa alkavat uudet vuorot pyöriä! Harjoitusajat varmistuvat vasta kun kunta myöntää vuorot elokuun puolivälin jälkeen.

Kesän aikana uusia juniorijoukkueita on perustettu paljon ja kokonaan uutena ryhmänä starttaa Eskarisäbä 2012 syntyneille. Se ryhmä täyttyi kahdessa päivässä - huikeaa!

Lisätietoa kaikista joukkueista löytyy täältä kotisivultamme. Joukkueet löytyvät salibandy-sivun yläpalkista, samoin kuin kaikki yhteystiedot. Voit myös laittaa viestiä osoitteeseen sopa.salibandy@gmail.com, josta viesti ohjautuu sitten oikealle henkilölle.

Ja sitten itse asiaan: G-joukkueeseen eli 2011 syntyneiden joukkueeseen! Se on ainoa junioriryhmä missä on vielä reilusti tilaa pelaajille eli mikäli salibandy kiinnostaa, niin mukaan vaan! Ota yhtettä: Saila Tervaniemi, sopa.salibandy@gmail.com, 0400 249 201. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan jaoston puheenjohtajalle, koska varsinaiset ilmoittautumislomakkeet on laitettu käytännön syistä jo kiinni (junioriryhmät täyttyneet).


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat