Ajankohtaista infoa salibandyjuniorien kaudesta (elokuu 2018)
20.8.2018 19:40 Uutiset / Salibandyjaosto

Salibandyjuniorien kausi käynnistyy 10.9.2018 alkavalla viikolla

Vuorot varmistuvat elokuun aikana ja ne ilmoitetaan heti kun saamme ne tietoomme. Sen jälkeen lisään kaikki pelaajat ja vähintään toisen huoltajan Jopoxiin, jonka pukukopissa ilmoittaudutaan sitten treeneihin ja peleihin. Laitan myös käyttöohjeen lisättyäni teidät. Mikäli haluat/tarvitset koulutusta Jopoxin käytöstä, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Kauden 2018-19 juniorijoukkueet/-ryhmät

 • D 2005-2006 täynnä (Saila Tervaniemi)
 • E 2007-2008 täynnä (Rami Lintula)
 • F 2009-2010 täynnä (Merja Laakkonen)
 • G 2011 tai myöh. TILAA (Saila Tervaniemi)
 • Eskarisäbä 2012 synt. täynnä (Saila Tervaniemi)

Yhteystiedot löydät seuran sivuilta joukkueen/ryhmän tiedoista.

Kausi 2018-19

 • Syyskausi 10.9.-16.12.2018 (ei syyslomalla)
 • Kevätkausi 7.1.-26.5.2019 (ei hiihtolomalla eikä pääsiäisenä)

Osallistumme tällä kaudella Lapin Mestaruussarjaan ja Lappi-Cupiin. Turnauksista tietoa sitten lähemmin, kun niiden päivät ovat tiedossa. Turnauksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Treeneihin mukaan:

 • sisäpelivaatetus ja -kengät
 • suojalasit
 • juomapullo
 • salibandymaila
 • evästä (syötäväksi heti treenin jälkeen)
 • reipasta urheilumieltä

Suojalasit ovat junioreille pakolliset, kentälle ei mennä ilman niitä. Viime vuodesta oppineina myös juomapullo on pakollinen – olennaisena osana treeneissä jaksamiseen kuuluu riittävä vedenjuonti.

Vinkki: nimetkää varusteet! Helpottaa kummasti oikean omistajan löytämistä, jos hallille tai pelireissuille unohtuu jotain.

Peliasujen ja muiden joukkuevaatteiden sovitus järjestetään tällä viikolla loppuviikosta, kunhan vaatteet saapuvat TeamPrintiltä. Kun aikataulu ilmoitetaan, toivon, että kaikki käyvät sitten reippaasti ajallaan sovittamassa vaatteet, jotta tilaukset saadaan nopeasti eteenpäin!

Jokainen vanhempi huolehtii juniorilleen Kerhopassin = pelipassi (5 €) ja vakuutuksen (6 €, ei tarvitse jos on jo jokin muu vakuutus mikä kattaa salibandyn) kuntoon ennen ensimmäisiä treenejä. Lisenssi ostetaan Suomisport-sivulla www.salibandy.fi/palvelut/pelipassit/

Uusilla pelaajilla Suomisport-tunnusta ei vielä ole, he (huoltaja) tekevät sen itse sivulla. Vanhat eli viime kaudella mukana olleet, ottakaa yhteyttää jaoston puheenjohtajaan tunnuksen saamiseksi, koska tunnus on jo olemassa!

Uusille pelaajille kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaiset, eli lajia voi käydä huoletta kokeilemassa pari kertaa. Mikäli 1-2 kerran jälkeen haluatte lopettaa, tulee siitä ilmoittaa joukkueenjohtajalle/ohjaajalle. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku on aiheellinen. Syyskauden hinta on 45 € ja laskut laitetaan heti kauden alettua syyskuussa.

Kevätkauden maksu määräytyy sen mukaan, millainen joukkueen rahatilanne on – onko tehty talkoita, saatu sponsorituloja jne. Vertailun vuoksi – viime kausi maksoi kokonaisuudessaan 90 €/pelaaja. Joukkueenjohtaja/ryhmänohjaaja + rahastonhoitaja vastaavat joukkueen taloudesta.

Jos kysyttävää, ottakaa yhteyttä!

Terveisin

Saila Tervaniemi
salibandyjaoston puheenjohtaja
sopa.salibandy@gmail.com
puh. 0400 249 201


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat