Naisten harrastejoukkue SB-Ladyt etsii uusia pelaajia!
6.11.2018 18:27 Uutiset / SB-Ladyt

Tervetuloa mukaan SB-Ladyjen joukkueeseen!

Säbäladyilla on kausi lähtenyt käyntiin salibandyn saloja harjoitellen ja etsimme joukkoomme lisää pelaajia.

Joukkueessamme on tällä hetkellä 23 pelaajaa. Osa on tullut tällä kaudella matkaan, osa on tullut matkan varrelta ja osa on ollut mukana joukkueen perustamisesta saakka. Harjoittelemme pari kertaa viikossa Sodankylän liikuntahallilla. Treenipäivät ovat tiistaisin klo 19.30-20.45 ja sunnuntaisin klo 20.45-22.00. Aikaisempaa kokemusta salibandysta ei tarvitse olla. Pelkkä kiinnostus lajia kohtaan riittää hyvin.

Upeita kikkoja ja syöttelyn saloja meille opettaa joukkueenjohtajamme Jonna ja toisinaan vauhtia jalkoihin antaa kapteenimme Nanna.

Jos sinulla herää kiinnostus salibandyn pelaamiseen, niin ota ihmeessä yhteyttä joukkueenjohtajaamme Jonna Taskiseen (040 417 6679) tai voit myös ilman erillistä ilmoittautumista tulla rohkeasti Liikuntahallille treeniemme aikaan.

Etsimme myös toista maalivahtia! Jos kiinnostusta löytyy niin ehdottomasti kannattaa tulla kokeilemaan. Maalivahdin varusteet löytyvät seuran puolesta.

Olemme mukana Lapin Mestaruussarjassa ja turnauksia meillä on näillä näkymin kuusi. Turnauksiin osallistuminen ei ole pakollista, jos haluaa keskittyä vain treenaamiseen hyvässä porukassa.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan tätä mahtavaa lajia meidän kanssa!

Lisätietoja
Jonna Taskinen
040 417 6679
jonnajenni.taskinen@gmail.com


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat