Säbämiehet nuhaisena kotiturnauksessa
16.1.2019 17:59 Uutiset / SB Edustus

SoPan pelaajat onnittelemassa maalin tehnyttä Eetu-Kalle Harjua (kuvassa etualalla)

SoPan säbämiehet putosivat sarjakakkoseksi viikonloppuna pelatun salibandyturnauksen jälkeen. SoPa voitti toisen ottelun, mutta ensimmäisen ottelun tasapeli tiesi sitä, että sarjataulukon piikkipaikalle nousi Jäälin Jättiläiset (JäJä).

SoPa vs SBC Levi 4-4

Ensimmäiseen otteluun tuli hyvin latautunut rovaniemeläisjoukkue, joka piti Sodankylän liikuntahallin runsaslukuista yleisöä jännityksessä aivan ottelun viime hetkille asti. Ottelussa mentiin vuorotahtiin maalien suhteen ja helpottavan tasoituksen SoPa sai vain minuutti ennen pelin päättymistä. Hienoa peliä SBC Leviltä ja Sodankylä sai paljon miettimistä toiseen peliinsä.

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-so...

SoPa vs Dynamo Uleåborg 9-2

Toiseen otteluun SoPa sai vastaansa kovasti viime näkemästä vahvistuneen Oululaisporukan. Dynamo meni johtoon vain kahden sekunnin kuluttua aloitusvihellyksestä. Ottelu oli vauhdikasta ja kovaa kamppailua, jossa kumpikin joukkue pystyi luomaan vaarallisia hyökkäyksiä. Ottelu oli tasainen vielä 10 minuuttia ennen peliajan päättymistä SoPan johtaessa 4-2. Tämän jälkeen peli koveni ja tunteet kuumenivat niin, että erässä jaettiin poikkeuksellisen paljon rangaistuksia. Sodankylän poikien henkinen kantti kesti ja kotijoukkue nakutti vielä 5 maalia viimeisten minuuttien aikana.

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sopa-dynamo...

Tehomiehiä:

Antti Marjala 4+3
Petri Nieminen 3+1
Heikki Onnela 1+4
Teemu Vaara 3+0


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat