D2 tunnusteli jatkosarjan alkupelit: kotivoitto ja vierastappio
20.1.2019 17:39 Uutiset / SoPa D 06

KiPSin kanssa tuli oppitunti tällä kertaa.


SoPa D2 avasi kevään jatkosarjan kahdella ottelulla peräkkäisinä viikonloppuina. Enimmät vaivat ja flunssat oli joten kuten selätetty jälkimmäiseen peliin mennessä, hyvä niin!

Lauantaina 12.1. SoPa sai vieraakseen Napapiirin Pantterit. E1-vahvistuksilla täydennetty porukka otti makoisan ja merkitykseltään tietenkin arvokkaan kotivoiton 6-3 - olihan kyseessä ensimmäinen sarjapeli pitkän joulutauon jälkeen ja uutta vastustajaa vastaan. Muutama nitrohetki koettiin tässäkin ottelussa: kun ei vieras vielä antautunutkaan, vaan aloitti takaa-ajon, jossa pääsi jo huolestuttavan lähelle. Lopun sopalaiset hoitelivat kotiin isännän ottein.

20.1. oli edessä pyhäpäivän viettoa Kittilän Areenalla. Vieraspelin opetus oli tällä kertaa, että jääkiekossa vain tehdyt maalit lasketaan - läheltä piti-tilanteita ja tolppaan kilahtaneita ei. Viimeistely ontui. Lukemattomista paikoista SoPa onnistui neljä kertaa, KiPS puolet enemmän. Pelikello pysähtyi lopulta siis lukemiin 8-4. Mutta kotimatkalla raikasi bussissa poikien yhteislaulu vapautunein mielin: kyllä tästä vielä hyvä sarjakevät tulee! Yhdessä joukkueena hävitään ja voitetaan.

Tiivis ottelutahti jatkuu viikon päästä koti- ja vieraspeleillä. Niistä raporttia aikanaan!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat