Uusin joukkueemme - 11-12 syntyneet!
26.1.2019 18:47 Uutiset / SB G (2011-2012)

Joulutauon jälkeen uusimman joukkueemme treeneissä vieraili myös miesten Edustusjoukkueen kummipelaajia (takana keskellä) - Jukka Kujanperä ja Jani Lakso

Joulutauolla perustimme 11-12 syntyneistä uuden joukkueen salibandytoimintaamme. Ryhmä aloitti syyskuussa 2018 Eskarisäbä-ryhmänä ja mukana olikin alusta asti n. 25 junioria ja erittäin aktiivisesti myös heidän vanhempia!

Syksy treenailtiin kerran viikossa perjantaisin klo 15.45-17.00 Liikuntahallilla Saila Tervaniemen ja Rami Lintulan ohjatessa ryhmää vanhempien avustuksella. Osallistuimme myös ensimmäiseen turnaukseen, joka sattui sopivasti olemaan oma kotiturnauksemme eli Lapin Mestaruussarjaa lauantaina 15.12.2018. Jopa ryhmän nuorimpia, eli 2013 syntyneitä, osallistui turnaukseen ja he pelasivat erittäin hyvällä tsempillä koko päivän, kuten muutkin joukkueessa, vaikka päivä oli pitkä. Keväällä osallistumme mahdollisesti vielä kahteen turnaukseen eli Kittilän ja Rovaniemen Lapin Mestaruussarjan turnauksiin.

Kevätkaudesta alkaen joukkueesta vastaavat perustamiskokouksessa valitut joukkueenjohtaja Nanna Väyrynen, valmentaja Janne Siikaluoma, apuvalmentajat Juha Korhonen ja Janne Heikkilä sekä rahastonhoitaja Marjo Korkalo. Joukkueen mediavastaavana toimii Tanja Varis.

Omasta puolestani erittäin isot kiitokset tälle joukkueelle ja muillekin salibandyjoukkueillemme - niin aikuisten kuin junnujenkin - ja vanhemmille menneestä syyskaudesta ja alkaneesta kevätkaudesta - on ilo tehdä hommia teidän kanssa ja kehittää hyvin alkanutta toimintaamme eteenpäin!

Ensi syksynä tavoitteena on aloittaa sitten uutena ryhmänä 2013 syntyneiden Eskarisäbä - siitä lisää myöhemmin keväällä, joten pysy kuulolla ja pistä asia korvan taakse!

Kiitollisena,

Saila Tervaniemi
salibandyjaoston puheenjohtaja
sopa.salibandy@gmail.com
puh. 0400 249 201


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat