Kemin Lappi Cupista pronssia ja kokemusta säbäjunnuille
27.1.2019 22:38 Uutiset / Salibandyjaosto

F-junnut turnauksen jälkeisissä tunnelmissa

63-paikkaisesta bussistakin meinasivat jo istuimet loppua kesken, kun salibandyjuniorit taustajoukkoineen lähtivät Lappi Cupin Kemin osaturnaukseen. Pitkä matka ja aikainen aamuherätys eivät innokkaita junnujä häirinneet ja bussi pääsikin liikkeelle heti kuuden jälkeen. Kännykät pistettiin taskuihin ja bussin sisävalot pois päältä, mutta silti iloinen puheensorina jatkui koko matkan ajan.

Merja Laakkosen tinkimätön taisteluasenne ja Elina Seppäsen neljän prinsiipin taktiikka aseinaan SoPa F Punainen ja SoPa F Sininen lähtivät valloittamaan Syväkankaan koulun salia. Huikeasti syöttöpeliään parantaneet "äffät" pärjäsivätkin todella hyvin. SoPan joukkueista menestyi tällä kertaa paremmin Punainen, joka sijoittui turnauksessa kolmanneksi. Välieräottelussa Punaiset taipuivat vasta rankkarikisan jälkeen, mutta pronssiottelusta hoidettiin voitto kotiin tyylikkäästi.

Hepolan koululla väännettiin E-sarjan pisteistä. SoPalta oli mukana kolme E-joukkuetta, Sininen, Punainen ja Valkoinen. Ari Vaarala, Jari Hinkka ja Rami Lintula pääsivät peluuttamaan joukkueitaan tiheään tahtiin, sillä pisimmillään E-sarjan peliareena oli 20 minuuttia ilman yhtään SoPan joukkuetta. Valkoiset pääsivät pronssiotteluun asti, mutta kolmen peräkkäisen ottelun pelaaminen ja pari loukkaantumista painoivat jaloissa ja tuloksena neljäs sija.

Kotimatkalle lähdettiin reppu täynnä uusia kokemuksia. Perinteisesti puheenaiheina kuuluivat olevan ne hienoimmat maalit, kovimmat kontaktit, monivivahteiset tuomariratkaisut ja tolppalaukaukset. Bussissa toteutetun haastattelukierroksen vastaukset kertoivat, että turnauspäivä oli selkeästi onnistunut. Esimerkkinä yhden pelaajan pikahaastattelu:

Rami: Minkälainen fiilis jäi päivästä?

Pelaaja X: Oli mukavaa.

Rami: No miten pelit meni?

Pelaaja X: Hyvin! Meillä menee aina hyvin!

Mitäpä tuohon enää lisäämään? Voimme kaikki ottaa mallia tämän nuoren pelaajan asenteesta.

Seuraava koitos säbäjunnuilla on myös Meri-Lapissa, kun 17.2. otetaan suunnaksi Tornion Lapin Mestaruussarjan turnaus.


E Punaisen joukkuekuva

E Sininen karvaamassa palloa vastustajalta

E Valkosen vaihtopenkillä nähtiin monenlaista ilmettä


E Punaisen puolustusasetelma kunnossa


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
Kategoriat