SoPan salibandymiehet vaikeuksissa
6.2.2019 19:38 Uutiset / SB Edustus

SoPan säbämiesten yhtenäinen ryhmä on tiukan paikan edessä

Sodankylän Pallon edustusjoukkue koki kirvelevät tappiot Rovaniemellä pelatuissa salibandyotteluissa viime sunnuntaina. SoPa oli kummassakin pelissä kuskin paikalla, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon asti.

SoPa vs Sc Muden Saha 3-4

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli tiiviiseen puolustuspeliin ja vastaiskuihin luottava oululainen ryhmä, jota vastaan oli jo pelattu tasapeli syksyn kierroksella. SoPa hallitsi peliä, pitäen palloa ja luoden hirvittävän määrän hyviä maalipaikkoja. SC Muden Saha pelasi uhrautuvaista puolustuspeliä ja tehokasta hyökkäyspeliä ottaen tärkeät pisteet viime hetken osumallaan.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sopa-sc-mud...

SoPa vs OYUS 1-2

Toiseen otteluun tuli sisuuntunut SoPa ja putoamista vastaan pyristelevä Oulun porukka. Käsikirjoitus oli kuten ensimmäisessä pelissä, SoPa vei, mutta vastustaja ei vikissyt - vaan taisteli hyvällä, ja ennen kaikkea kovalla asenteella. OYUS yllätti ja tuli äärimmäisen fyysisesti tilanteisiin. Tämä sai Sodankylän poikien tunteet välillä pintaan, eikä SoPa pystynyt napsimaan sarjapisteitä tästäkään ottelusta.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/oyus-sopa/1...

Sarjaa on jäljellä neljä kierrosta ja sarjanousija SoPa on hienosti kolmantena. Sarjaykkönen nousee suoraan sarjaporrasta ylemmäs ja sarjakakkonen pääsee karsimaan noususta. "Meillä on jäljellä neljä ottelua ja sen jälkeen sarja on taputeltu. Pelataan pelit mahdollisimman hyvin ja ensi kaudella jatketaan siinä sarjassa mihin kuulutaan - eli luotamme järjestelmään" sanoi SoPan valmentaja Tapio Lintula.

Miesten pelit jatkuvat lauantaina 23.2. Haukiputaalla, kun vastaan asettuvat JäJä ja HaHe.

Sarjatilanne: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-4-di...


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat