Sodankylän Salibändääjät tekivät encoren
28.2.2019 20:41 Uutiset / SB Edustus

Pelit vähenee ja panokset kovenee!

Sodankylän Pallon miesten salibandyjoukkue nousi jälleen taistelemaan sarjan kärkipaikoista, kun se otti arvokkaita pisteitä Haukiputaalla pelatussa miesten turnauksessa lauantaina 23. helmikuuta. SoPan joukkue tosin maksoi jälleen kovaa hintaa, sillä joukkueen sairastuvalle tuli yksi lisää, murtuneen käden myötä.

SoPa vs JäJä 3 - 2

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjajohtaja Jäälin Jättiläiset (JäJä) joka pelaa äärimmäisen taktista, liikkuvaa ja hyvää joukkuepeliä. Kumpikin joukkue tuli erittäin hyvin latautuneena otteluun ja runsaslukuinen yleisö, jossa oli runsaasti sodankyläistaustaisia, saivat nauttia kenties kauden viihdyttävimmästä salibandypelistä. Ottelun panos huokui hallin ilmapiirissä ja pelaajat esittivät huikean näytöksen, jonka jännitys säilyi viimeiseen iskuun asti.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/jaja-sopa/1...

SoPa vs HaHe 3 - 3

Toisessa ottelussa vastaan asettui sarjan keskivaiheilla majaileva Haukiputaan Heitto, joka lähti otteluun paineettomista asetelmista. SoPa pääsikin 3 - 0 johtoasemaan, mutta joukkueen yhteinen sävel katosi - osittain kenties loukkaantumiseen ja vastustajan saamaan pariin rangaistuslaukaukseen. Ottelu oli varsin rikkonainen, kuuma ja samalla raastavan viihdyttävä.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sopa-hahe/1...

Turnauspäivä oli kokonaisuudessaan ”hieno esitys Pyssykylän orkesterilta” tuumivat SoPan fanikatsomon vakiokasvot.

Sarjaa on jäljellä kaksi kierrosta, SoPa majailee toisena ja lopullisen sijoituksen osalta ratkaisevat pelit pelataan sunnuntaina 10.3 Oulussa.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat