D2 päätti jatkosarjan murskavoittoon
24.3.2019 18:05 Uutiset / SoPa D 06

SoPa D2 hoiti jatkosarjan mallikkaasti!

Tasaisen tuhoisaa työtä halki D2 AA-jatkosarjan tehnyt SoPa D luisteli ja laukoi jatkosarjan viimeisessä ottelussa Rovaniemellä isäntä-Pantterit kumoon. Ottelu päättyi lopulta 0-15, joskin ilman Panttereiden maalivahdin raatamista ja ilmiömäisiä torjuntoja lukemat olisivat voineet olla vielä hurjemmat. Ns. helppo peli alkoi toisessa erässä näkyä yksilöyrittämisenä maalin kiilto silmissä, kuten valmentaja summasi. Onneksi myös monet tilanteet ja maaliin johtaneet paikat syntyivät sillä kuuluisalla hyvällä syöttöpelillä!

Viikko sitten lauantaina ja sunnuntaina pelatut voitokkaat ottelut: lauantaina kotona KiPSin tyttöjä ja sunnuntaina Ivalon nitropeli TuKi sinistä vastaan kartuttivat SoPan pistepörssiä siten, että paikka final fouriin, maaliskuun viimeisenä viikonloppuna pelattavaan lopputurnaukseen oli selvä jo ennen tämänpäiväistä ottelua. SoPa sijoittuu jatkosarjan lohkossa 10 toiseksi KiPSin jälkeen. Final fourin turnauspaikka ja -päivä selviävät piakkoin. SoPan ja KiPSin lisäksi turnauksessa pelaavat lohkon 11 kaksi parasta, KeKi ja Lämärit.

Jännitettävää siis riittää. Tälle porukalle kaikki on otettavissa. Nyt joukkue on lunastanut paikkansa neljän parhaan joukossa!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat