D2 hopealle lopputurnauksessa!
31.3.2019 10:25 Uutiset / SoPa D 06

SoPa D2 taisteli finaaliin ja hopealle lauantaina Kittilässä.

SoPan D-pojat aloittivat Kittilässä 30.3. pelatun D2 AAfinal fourin upeasti. KeKi joutui taipumaan lukemin 5-13, mikä lukema ei täysin kerro sitä kuinka KeKi osoitti hetkittäin hyvinkin vaarallisia otteita ja näytti maalintekotaitojaan. Voitokas välierä merkitsi SoPalle paikkaa finaalissa, johon oli tiensä jo selvittänyt KiPS, murskavoitolla Kemin Lämäreistä.

Finaalivastustaja, kotijoukkue KiPS, halki alku- ja jatkosarjojen SoPalle raudanlujan vastuksen tarjonnut, pelasi kovaa ja taitavasti nytkin. Finaali päättyi KiPSin voittoon 8-6. Tuomaritoiminta osin kuumensi tunteita, mutta sellaista jääkiekko on.

Pulinat ja spekulaatiot pois, kun mietitään, miten upean kauden pojat pelasivat. Hopeamitali ei ole kulta, mutta tämä hopea ansaittiin syyskuussa alkaneen viikottaisen raadannan tuloksena. Joukkue osoitti kasvua ja kehitystä kaikilla osa-alueilla pitkin matkaa, mistä eilen nähtiin kauden kruunaus. Joukkue pelasi upeaa joukkuepeliä loppuun saakka. Pikakomennuksella mukaan saatu valmentaja Juha-Markku Kangas muistutti kerta toisensa perän peli-ilosta ja siitä, että pää on pidettävä kasassa - viesti menikin perille vähintään yhtä monta kertaa. Hymy ei hyytynyt eikä kotiin lähdetty ankeissa tunnelmissa. Tunteikas päivä saatiin päätökseen, kun lähellä puolta yötä jokainen pelaaja, toimihenkilö ja vanhempi taisi viimein olla unten mailla!

Kiitos upea hopeajoukkue: maalivahti Kasperi Karppinen, puolustajat Anttu Kemppainen, Samu Piirainen, Lenni Annala, Tero Pikkuhookana, hyökkääjät Lenni Ahola, Cristian Lintula, Kasmir Harrinkoski, Tuomas Siirtola, Sampo Pikkuhookana ja Otto Kuusela, sekä kauden aikana kokoonpanossa pelanneet puolustajat Tuomas Haverinen ja Akseli Karppinen.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
Kategoriat