SoPan salibandymiesten kausi paketoitu
1.4.2019 12:17 Uutiset / SB Edustus

Pelit pelattu ja päättäjäiset pidetty - tehtävä suoritettu!

Sodankylän Pallon miesten salibandyjoukkue päätti kautensa Oulussa pelattuun lopputurnaukseen viikonloppuna. Turnausviikonloppu oli äärimmäisen onnistunut, vaikka finaalissa SoPa joutuikin toteamaan vastustajan paremmakseen.

Välieräpeli: SoPa vs AC Ressut 8 - 4

Ensimmäinen peli oli kovaa, fyysistä vääntöä jossa kokenut rovaniemeläisporukka ei antanut tilaa eikä aikaa. Alun vaikeuksien jälkeen SoPan miehet paransivat omaa peliään jatkuvasti eikä AC Ressut pystynyt vastaamaan pyssykylän liikkuvaan pelityyliin.

TIlastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/ac-ressut-sopa/31569/5376

Loppuottelu: SoPa vs Kainuun Ärjyt 5 - 6

Finaalissa vastaan asettui lupsakka kainuulaisporukka, joka oli voittanut oman välieränsä 10 - 2. Ottelu lähti liikkeelle SoPan komennossa, vaikkakin rehdisti ja fiksusti pelannut Ärjy pystyi luomaan jatkuvasti vaarallisia maalipaikkoja. Lopulta upeasti taistelleet Sodankylän miehet eivät pystyneet vastaamaan kainuulaisten viime hetken rynnistykseen.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/kainuun-arjy-sopa/31570/5376

- Loistava kausi ja joukkue - siihen lisäksi hieno karsintaturnaus täällä Oulussa. Loppuottelussa oli vastassa tyylikäs ja rehti joukkue. Nyt on aika kiittää pelaajia, sponsoreita, tukijoita ja tekijöitä. Erityiskiitos nyt jo tehtävästä väistyneelle salibandyjaoston puheenjohtaja Saila Tervaniemelle, joka on ollut äärimmäisen tärkeä tekijä tämänkin joukkueen 2-vuotisen taipaleen aikana - Kiitos, tunteili SoPan valmentaja Tapio Lintula välittömästi finaalin jälkeen.

SoPan kausi jatkuu siten, että huhtikuun ajan on "avoimet ovet" eli joukkueen treeneihin voi tulla haistelemaan ilmapiiriä ja tietenkin pelaamaan. Treenivuorot löytyvät täältä https://goo.gl/CPpKn5 ja tarvittaessa yhteys manageri Antti Marjalaan, 040 418 9657.Kuvat: Vesa Kanerva
   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat